Szerintetek milyen telot vegyek? 😊
Figyelt kérdés
Szeretnék sokat fotózni, ezért fontos nekem h szép képeket készítsen, és sok legyen rajta a tárhely.😊 kb. 3-4 alkalmazást szeretnék rárakni. Max. 70 ezret szeretnék rászánni, és fél év múlva venném meg. Ezek alapján melyik mobilt ajánlanátok nekem?😊
Nem szeretnék használt mobilt,és rendelni sem szeretnék sehonnan!
2017. szept. 6. 17:25
21/24 anonim válasza:
Azt h jo bevallom rovid ideig tart a tamogatasa (még a legukabb csucsmobilnak is)mert minden telora a Samsung csak 2 évet ad tamigatast. Pl: Android 8.0val megszuletik egy telo es Android 10esig kap tamogatast.
Am megeri mert enis most samsungot hasznalok(S5) es mai napig 3ve nincs bajom vle. Maximum az akksi hamar merul 100rol 70re. De 50rol 0ra mar sokaig birja nekem.
23/24 A kérdező kommentje:
Ertem.😊 lg/samsung/apple
Huaweieket is neztem. Azok milyenek?
2017. szept. 10. 12:04
24/24 anonim válasza:
Jók a Huawei telefonok, már azok (is) iPhone riválisnak vannak beállítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!