Szerintetek milyen telot vegyek? 😊
Szeretnék sokat fotózni, ezért fontos nekem h szép képeket készítsen, és sok legyen rajta a tárhely.😊 kb. 3-4 alkalmazást szeretnék rárakni. Max. 70 ezret szeretnék rászánni, és fél év múlva venném meg. Ezek alapján melyik mobilt ajánlanátok nekem?😊
Nem szeretnék használt mobilt,és rendelni sem szeretnék sehonnan!
"Iphone SE igaz az 99 ezer forint de megéri az árát"
Nokia 3 tobbet tud nala. De igon dragabb erdekes nem?
# 6: LOL!
iOS (ha már helyesen kell írni), semmivel sem modernebb, mint az Android, ezen felül, nem mindegyik modelljük kapja meg a frissítést + azokra is akadtak panaszok.
Ha ismered az Androidot, tudhatnád, hogy ég és föld a különbség, gyártók és a modelljeik között is. Androidos Nokiáról meg túl kevés tapasztalat van, mivel ebben az évben jelentek meg. 70E Ft alatt, meg nehogy egy 100E Ft-os készüléket ajánljunk, mert ott, még az Androidos gyártók is képesek jókat felmutatni.
#Kérdező: Xiaomi Redmi 4X. Bár nem értem, miért gond, ha rendelsz valahonnan, mert akadnak megbízható webshopok is, akikben nem csalódnak az emberek.
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még ötletek😊 mindenkinek ment a zold.
Elsosorban android telora gondoltam, de megfontolom az iphone-os tippeket is😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!