Iphone SE mennyire jó telefon, megéri megvenni?
Figyelt kérdés
Az ára és mérete miatt ez tetszik legjobban az apple készülékek közül, de mivel már régebbi, ezért nem tudom érdemes e most ilyet venni. Esetleg még 5S-ről is írhattok véleményeket, csak ugye az még kevésbé modern..2017. szept. 6. 13:33
1/9 anonim válasza:
5S és SE közül egyértelműen SE a jobb. Ha most vennék iPhone-t, akkor SE-t és 32GB tárhellyel (16GB az nudli sajnos). Még úgy 5 évig piacképes fog maradni. Az 5S néhány év múlva ki fog merülni.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) 32 alattit én sem veszek semmiképp
2017. szept. 6. 14:05
3/9 anonim válasza:
Persze hogy megéri. Minden Apple termék nagyon értéktartó. Használtan is jó pénzért megveszik. Apunak volt 5S és imádta. 3 évig használta megelégedéssel. Idén eladta és nem sok pénzt kellett pótolnia egy 6S -ért. Androidos telefoncsere több költség volt. Az SE a 6S belsejét kapta meg kb 90 %-ban. Nagymamám ilyet vett és nagyon imádja.
4/9 anonim válasza:
Ja és jól teszed, hogy minimum 32 GB-ost veszel. A 16 GB manapság épphogy elég, több évben gondolkozva kevés lesz. Az alkalmazások, operációs rendszer helyigénye nőhet. Ez nemcsak IOS-nél van így.
5/9 Captain Logic válasza:
Az az Apple-től vásárolsz, nem is tudsz már 16-osat venni, csak úgy mondom. Egyébként ahogy előttem is írták, megéri az árát. Gyakorlatilag 6S hardverei az 5S házában. Egy-két kivétel (előlapi kamera, ujjlenyomat olvasó).
7/9 anonim válasza:
Mar regi szeria olyan mint az iphone 4 kicsi kulonbseggel. 80 korul lehet kapni szoval nem eri meg ennyiert vegyel inkabb egy sony m5 ot vagy huaweyt
8/9 Captain Logic válasza:
#7 Gratulálok, látszik, hogy értesz a mobilokhoz…
9/9 anonim válasza:
Hat jobb is az m5 mint az iphone se.. Kameraja is elol hatul, 1080 p s az iphone is de nekem valahogy a sony kepe sokkal szebb.. Es a sony nak az m5 je az egyik legjobb szeriaja sot olcsobb is mint 80 , 50 korul kapsz.. De mar ez is regi szeria a sony nal csak ugy mint az iphon nal. 8# en csak tanacsot adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!