Megéri-e megvenni a Samsung Galaxy S8-at?
Már egy ideje gondolkodok azon, hogy lecseréljem a mostani telefom és eddig a Samsung Galaxy S8-as a legesélyesebb. Nézegettem Youtubeon videókat és hát eléggé megoszlanak a vélemények.
Egyesek azt mondjak nagyon király, mások szerint nem lett olyan jó, mint amire vártak.
Én főképp arra lennék kíváncsi, hogy egy-két hónap után mennyire lassul le a készülék.
Akinek esetleg van ilyen telefonja, megköszönném ha leírnák tapasztalataikat vele! Pozitív és negatív véleményekre is egyaránt kíváncsi vagyok.
A készülék egyáltalán nem lassul.
Viszont!
Amint megveszed, ugye elkezded telepakolni mindenféle
alkalmazással: messenger, viber, youtube, mindenféle
"cleaner" app, víruskereső stb.
Igen ám, de ezek a programok folyamatosan futnak, így
szegény processzornak egyre több alkalmazáson kell
osztozni. Na ettől lassul be :)
Tehát rajtad múlik, mennyire lesz tetű a telefonod :)
Azt hiszem, mondhatjuk, hogy 2014-15 hozott egy viszonylag pozitív fordulatot, és a samsung is rádöbbent, hogy hulladék rendszerrel nem lehet telefont eladni.
A mostaniak, tehát az s8 is, szoftverileg abszolút rendben van, így ahogy az első is mondta: rajtad múlik, hogy belassul e majd.
Egyébként attól eltekintve, hogy elég drága, nagyon korrekt kis készülék lett. Erős, gyors, jól néz ki (szubjektív), éd bárki mondhat bármit, jelenleg a legjobb kamerát, és kijelzőt tudhatja magáénak.
Persze biztos vannak hibái, de az majd csak akkor derül ki, amikor már használod pár hete/hónapja.
Szerintem ha tetszik, akkor vedd meg, csalódni nem fogsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!