Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s8 vagy Sony...

Samsung galaxy s8 vagy Sony xperia xz premium?

Figyelt kérdés
Ez a két telefon között vacilálok. Melyik miért és miben jobb a másiknál?

2017. aug. 6. 04:02
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

Én inkább S8 mellett döntenék.

Sony telefonját is letesztelte a Mobilaréna, a végszó meg itt olvasható: [link]

2017. aug. 6. 07:54
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

Hiába az UHD kijelző, azt nagyon ritkán lehet kihasználni (legfeljebb fényképeknél és 4K videóknál), az energiatakarékosság miatt a legtöbb tartalmat direkt csak Full HD-ban jeleníti meg!

Ezen kívül a kamerában is hiába az xy megapixel, mit ér akkora részletesség, ha a minőség iszonyú pocsék, mert a szoftver befolyásolja a kamerát, szoftveresen pedig a Sony minden telefonjával küszködik. Az akksi meg aztán harmatgyenge, mindenképp kellene hozzá egy power bank is a normális üzemidő érdekében.

Szóval ha jó telefont akarsz, mindenképp a Samsungot ajánlom!

2017. aug. 6. 11:28
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Szintén S8-at választanám.
2017. aug. 6. 13:47
 4/6 anonim ***** válasza:
36%

Szia. Felsorolnám az érveket és ellenérveket.

Samsung galaxy s8:

+ jobb screen to body ratio( nem jut eszembe magyarul, inkább úgy írnám hogy kisebbek a kávái)

+ egy kicsivel "jobb" kamera

Sony Xperia xz premium:

+ hosszabb akkumulátor üzemidő ( az egyik előttem író nagy hülyeséget írt miszerint a sonynak gyengébb az üzemideje)

+ stabilabb szoftver ( samsungnak sajnos ez nem az erőssége, ott előfordulnak akadások)

Plusz megjegyezném: frissítések után mostanra a kamera minősége kb. egy szinten van az S8-éval.

Szóval én mindenképpen a Sonyt hoznám ki győztesként. Mindkét telefont 2hétig volt lehetőségem tesztelni/kipróbálni.

2017. aug. 6. 19:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Most is Sony-m van és nagyon tetszik a dizájnja és sokan írják hogy a Samsung szebb mivel keskenyebbek a kávák a kijelzőn és én ezt alá is írom hogy szép telefon, de nemtudom hogy ez a 18.5:9 -es képarány mennyire megszokható (gondolom hogy egy idő után az) ami még felhozta nállam a Sony-t az a stereo hangszóró, ami azért egy elég jó dolog.

+ ami még nemtetszik a Samsungba az az ujjlenyomat olvasónak a helye.

Idő közben bejött még két telefon amik egy olyan 50 ezer forintal olcsóbbak: a Huawei p10 aminek szerintem felesleges a dual kamerája, de viszont tetszik ez a homegomb funkciónalitása vagy hogy mondjam.

a másik pedig: a ONEPLUS 5 aminek már sokkal jobban tetszik a dual kamera megoldása.

Viszont ezek közül mégis a Sonynak tetszik a legjobban a kezelőfelülete és az ujjlenyomatolvasó elhelyezkedése.

2017. aug. 6. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Samsung ujjlenyomat olvasó elhelyezkedése, nem hiába lett kicsit rossz helyre téve - retinaszkenn /térjenek rá át az emberek/ miatt (azzal viszont jól működik) A másik - arcfelismerő... Hát... Azon még érdemes csiszolni, mert egy iPhone 6S-el mutatott képpel át lehet verni... Úgyhogy azt érdemes figyelemen kívül hagyni.
2017. aug. 6. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!