LG G3 életre keltése. Hogyan?
Recovery menübe be tudtál lépni?
bekapcsoló gomb+hangerő le.Ha csak zöld android recovery-t mutatja akkor hangerő felt kell nyomni.
Ha meg se mukkan akkor szervíz.
Ha már nem garis, akkor számítógépről telepítsd újra a rendszert.
LG FlashTool kell hozzá és a teló típusának megfelelő flash file. Keress rá neten:
LG G3 xxx install stock rom
xxx -helyére alverziót írj! Kompletten megtalálhatsz mindent. Leírás; flashtool; flash file.
De ügyelj a pontos verzióra és ha lehet Európai szoftvert (android) rakj fel a készülékre. Valószínüleg elsőre angol nyelven indúl majd a teló, de a varázslóban áttállítható magyarra. Ha volt valaha frissítve az android, akkor (ha akarod) az OTA frissítést felrakathatod megint a telóra.
Megj.: Minden rendszercsere/frissítés előtt legyen a készülék feltöltve. Akkor is, ha a rendszert/frissítést számítógépről tervezed telepíteni. Oka: USB portról táplálva is merűlhet a telepítés/frissítés közben és ha a folyamat közben lemerűl az gondot okozhat.
Pontos típus az csak a tárhely mérete előttig kell. Tehát:
lg g3 d855
Én egy eltérő típusú LG -t papírnehezékké degradáltam, de az LG FlashTool -al megjavítottam. Ha el is rontod, az a program helyre is tudja hozni (tapasztaltam, ugyanis egyszer lehúztam véletlenűl gépről a telót flash -elés közben. De most is arról a telóról írok).
Szervízben meg tudják vizsgálni (elméletileg) hardveresen is. Így kideríthető, hogy valamilyen hardverhiba okozza -e. Ezesetben akár javítani is tudják. Persze ez nincs ingyen, olyannyira, hogy komolyabb hiba esetén a javítás többe kerűlhet, mint egy új készülék.
Azonban még mielőtt elkeserednél érdemes lehet szervízben első körben csak egy elemzést kérni árajánlattal a javításra. Ekkor megtudod, megéri -e javíttatni...
Még az is kiderűlhet, hogy még mindíg csak szoftveres hiba és azt (viszonylag) olcsón javítják (kivéve ha le akarnak húzni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!