Milyen telefont tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy telefont majd szeptember 20.-a körül. A keretem rá maximum 130-140ezer lenne, de lehet valamennyivel kevesebb is. Milyen telefont tudnátok ajánlani, ami már megjelent, vagy esetleg addig ilyen árkategóriában megjelenik? Különösebb elvárásom nincs a telefonnal szemben, esetleg, hogy a kijelző szép, legalább 5.5 hüvelykes legyen és legyen jó kamerája, persze az ereje is számít.
A segítő válaszokat előre is szépen köszönöm!
2017. szept. 2. 10:38
11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mellesleg lehet megvárom, míg kijön a V30, de nem hinném, hogy egy új komolynak mondható készülék 140 alatt jönne. Talán lehet, hogy akkor egy picit lejebb mehetnek a G6-osok árai is.
2017. szept. 3. 01:34
12/20 anonim válasza:
Kedves kérdező! Azt elárulnád, hogy igazából mire kell neked a telefon? A nullázáshoz meg csak annyit, hogy nyilván soknak van Samsungja, meg LGje...
13/20 A kérdező kommentje:
A telefont fényképezésre, játékra és netezésre venném főleg. Ha nullázás alatt mások lepontozására utalsz, az nem én voltam, én akit értékeltem, annak csak pozitív értékelést adtam, mást nem.
2017. szept. 3. 10:13
14/20 anonim válasza:
Akkor Galaxy Note 8 lesz a valasztas.
15/20 anonim válasza:
14.vagyok
*A LEGJOBB választás
17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen minden normális válaszolónak a normális válaszait! Holnap után fogom megrendelni a telefont, nagy valószínűséggel egy Oneplus 5-öt. Elég nehézkes döntés volt, de meglett.
2017. szept. 17. 14:20
18/20 anonim válasza:
OnePlus 5?? Haaat ez nagyon rossz dontes volt..
19/20 A kérdező kommentje:
Miért is? A telefon jól összerakott, 5.5inches FullHD Amoled kijelző GG5-tel, 6Gb ram, QS835-ös rendszerchip, Adreno 540-es grafikus gyorsító, nagyon gyors ujjlenyomatolvasó, szintén nagyon gyors fast charge funkció, egy jó kamera (igaz, mondjuk pl. a G6-énál nem jobb) és egy stockhoz közeli Android.
2017. szept. 17. 16:39
20/20 anonim válasza:
Hát jó, te tudod! :)
Használd egészséggel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!