Milyen telefont tudnátok ajánlani?
Szeretnék venni egy telefont majd szeptember 20.-a körül. A keretem rá maximum 130-140ezer lenne, de lehet valamennyivel kevesebb is. Milyen telefont tudnátok ajánlani, ami már megjelent, vagy esetleg addig ilyen árkategóriában megjelenik? Különösebb elvárásom nincs a telefonnal szemben, esetleg, hogy a kijelző szép, legalább 5.5 hüvelykes legyen és legyen jó kamerája, persze az ereje is számít.
A segítő válaszokat előre is szépen köszönöm!
Tuti hogy legalább 5,5" kell? Akkor Sony Xperia XA1, az 6-os.
Vagy egy Xiaomi Redmi Note 4 4/64, 65e-ből megvan.
Felesleges akkora kijelző.
Elősnek mondanék egy Iphone SE-t, 16-os vagy 32-est.
A 32-es Iphone SE is olyan 120.000 körül van, de ennek azért kisebb kijelzője van.
Vagy ez itt fent, Samsung A5-ös. 32 Gb-os nem is 16 csak, nagy kijelző.
Vagy ez:
Samsung S7-es, 32-es.
Szerintem a két top márka az Apple és a Samsung, ha csak 40-50.000-ed lenne akkor azt mondanám Huawei vagy Xiaomi, Vagy Lenovo, de ekkora összegnél szerintem Apple vagy Samsung a nyerő.
Iphone 6 vagy 6s 140ezerbe belefér csak a 16gb főleg nem igazán éri meg.
Ha nem vagy almás akkor android.
En személy szerint xiaomit ajánlom bár a kijelző 6,44" elég nagy, de legalább ehez igazították az akksiját ami 5300mAh.
Xiaomi proceszora nem olyan jó mint honor vagy lg nek.A samsungot betettem, ha esetleg samsungot jobban szereted.
Samsugnak a kamerája van olyan jó mint egy honor 9 nek.Lg-ről nem tudok infót szolgáltatni.Xiaominak a kamerája világosban jó. Esti fényképezéshez nem a legjobb.
A xiaomi-t akkor ajánlom, hogyha nem túl nagy a képernyő neked(hátrány:nem éred át a kezeddel, ha zsebben hordod akkor pedig nyomhat a nagy telefon ).Huawei p10 jó képeket lehet készíteni, 134ezer-től van 180ezerig kb, én ilyen sokat nem adnék ki.
Kérdező számít neked, hogy első kamera jó legyen vagy, hogy ujlenyomat olvasó legyen benne. Elég ha a hátsó kamera jó?
igen a 120.000-es apple azért kis kijelző.
Akkor viszont Samsung-ot vennék, A5 vagy az S7-es.
És azok 32 Gb-osak.
Megondom őszintén nekem is nagyobb kijelzős telefonom van, 5-ös kijelző, és én sem igazán szeretnék kisebbet, hozzászokik az ember hogy milyen jó, nagy kijelző, és akkor már nem menne az ember vissza kisebbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!