Pár év múlva már nem is lehet majd kapni 5" alatti telefonokat?
Alig van ez igaz, de szerintem mindig lesz aki be akarja tömni ezt a rést. Androidból valóban szinte nincsen erős, de kis kijelzős modell (csak fosch alsókategóriások), de remélem legalább az Apple megmarad egy sub-5" méretű modellnél minden új generációnál.
Feleségem képtelen egy kézzel kezelni bármit ami eléri az 5"-ös méretet, gondolom sokan vannak ezzel így.
Nem, nemlehet. Tilos lesz 9-10"-nál kisebb masinával mászkálni.
Eleve a napernyőbe fogják majd némelyiket beépíteni és úgy lehet majd telefonálni, ha kinyitod, mert a napelemek a tetején csak akkor működnek.
Biztos, hogy lehet majd, sokaknak van igénye rá.
Én pl a nagyobb telefonokat szeretem, a kezem is óriási, egy kézzel is tudom fogni és pörgetni a lapokat a kijelzőn.
És jobban szeretem játékoknál vagy filnézésnél a nagyobb kijelzőt.
De vannak ismerőseim akiknek pl az fontos, hogy a zsebükbe beleférjen és hogy kisebb legyen a kijelző..
Szerintem a nagy átlag az 5" vagy nagyobbakat szereti, de foglalkozni fognak a kisebbekkel is szerintem, ha lesz rá igény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!