Interneten mennyire biztonságos telefont venni?
Figyelt kérdés
Samsung galaxy s6 edget szeretnek rendelni, az árukeresőn néztem viszonylag jó árak vannak viszont félek, hogy nem túl biztonságos. 110000 ft lenne a telefon ahonnan rendelném és a boltnak 800 értékelésből 4,5 csillag van.2017. aug. 30. 18:03
2/11 anonim válasza:
A magyar boltok biztonságosak. A legtöbb persze szürkimportos telefont kínál, szóval nem azzal lesz a gond, hogy megkapod-e a telót, hanem, hogy hogy kezelik a garit, ha egyszer elromlik. Melyik bolttól rendelnél? Én már többször vettem telefont a gsmline-tól, sőt gariztattam is náluk és eddig nem volt gond velük.
3/11 A kérdező kommentje:
1. Azért mert nem lehet a közelben sehol sem kapni, mivel kifutó termék
2. Mobil Royal-tól venném a telefont. Esetleg tudnál javasolni valami oldalt ahol tényleg biztonságos és olcsó is?
2017. aug. 30. 18:29
4/11 A kérdező kommentje:
Meg még most jutott eszembe, hogy erre a készülékre android 7.0 verzió érvényes vagy csak az 5.0?
2017. aug. 30. 18:31
5/11 anonim válasza:
S6 már megkapta a Nougatot (Android 7.0-át)
6/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :D
2., Akkor azt mondod, hogy ez a gsmline ez jónak számít?
2017. aug. 30. 18:46
8/11 anonim válasza:
Gsmline nem létezik mert megszűnt mivel egy kókler cég volt.Az utódja a GsmVonal szintén nem egy megbízható cég.Nézd meg az értékelésüket:
9/11 anonim válasza:
110 ezresért én akár vonatra is ülnék, minthogy elutaljam világgá és kitudja mit kapok garanciális ügyintézés helyett.
10/11 A kérdező kommentje:
Előreutalás semmiféleképpen nem játszik. Csak utánvétellel veszem a telefont.
2017. aug. 31. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!