Mennyire biztonságos iphonehoz egy aliexpresszről rendelt töltőkábel? Nem tesz kárt a telefonban?
Figyelt kérdés
2017. aug. 16. 08:18
1/9 anonim válasza:
Telefonban nem tesz kárt, max elküldi a telefon, hogy
"nem eredeti tartozék".
2/9 anonim válasza:
"Telefonban nem tesz kárt, "
Vagy igen.
Láttam már megégett csatlakozót.
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor inkább ne merjem megvenni?
2017. aug. 16. 08:43
4/9 anonim válasza:
Ne vedd meg, kidobott pénz lenne. Vegyél rendeset kicsit drágábban, és nem lesz vele gond. Pl Anker.
5/9 anonim válasza:
Anker is ugyanúgy kínai gyártóval gyártatja. Nem eredeti Apple chip lesz abban sem :)
A nem Apple gyártmányoknál az a rizikó áll fenn, hogy nem
fogja a készülék érzékelni (a kábelben van plusz alkatrész,
amivel elvileg a tartozékok hamisítását akarják megakadá-
lyozni, gyakorlatilag a kínaiak baromi gyorsan megoldják
ezt a problémát :) )
6/9 anonim válasza:
A probléma ott kezdődik, mikor egy ilyen töltővel spórolsz 5.000ft-ot majd ez a kábel csinál egy 35.000ft-os kárt a telefonban. Jobb esetben csak az akksit nyírja ki. Rosszabb esetben meg a komplett töltés vezérsélt.
7/9 anonim válasza:
Persze hogy Kínában készül az Anker mint minden egyéb, viszont ami benne van chip az az Apple által jóvá van hagyva, rejt nem fog vacakolni hogy a töltő nem kompatibilis a telefonnal. Továbbá az sem lényegtelen hogy 2 filléres szirszar minőség vagy normális kábel.
8/9 anonim válasza:
Szerencse kérdése, én fél éve rendeltem aliról egy olyan kábelt aminek a végében állítólag van valami chip, így nem jön rá hogy nem eredeti.
Eddig még minden gond nélkül megy.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!:)
2017. aug. 17. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!