Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért a Samsung a legjobb...

Miért a Samsung a legjobb androidos telefon? Mitől jobb, miben más mint a többi?

Figyelt kérdés

Maradjunk mindegyik márka prémium kategóriájánál! Ha csak a specifikácókat nézem, akkor persze nyilvánval melyik márka, típus jobb. Pl.: nagyobb felbontású kamera, nagyobb akkumulátor idő, memória, processzor, stb.

De ha ezeket nem nézzük, vagy tegyük fel mindegyiknél egyforma, akkor miért a Samsung vagy bármelyik más?

2017. aug. 29. 22:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Samsung Note 8 az egyetlen teló ami a "legtobbet tudja egyszerre"

(ebben jobb a tobbi gyartottol a samu)

Duplakamerás, 6gb ram, vízálló, értesitési led, edge kijelző funkciók, vezetéknelküli töltés, saját márkás Vr "szemüveg", 'pc'-vé tudod tenni a dockoloval, pálcája van amihez megint jópár funkció jár, always on kijelző, 2k kijelző.

nincs egy db konkurens android teló se amiben ennyi lehetőség van. Ezert is brutal draga.

DE!

most ezzel nem azt mondom h a note 8 a legjobb android,hanem csak pusztán technologia es müszaki szemmel kell rá nézni hogy miket tud. Nyilvan fent emlitet dolgok igénye emberenként változik.

(bocsanat telorol irtam)

amugy meg samsung also, kozep, felso-kozep kategorias telot elkell kerulni, sajna azokba az eladott mennyiseg dominal, nem a minoseg. s es a note seria az amin lehet gondolkodni. de pl ha arerteket nezuk, akkor a samu pl sose fog olyan telot kidobni mint a oneplus5.

2017. aug. 31. 11:36
 12/12 anonim válasza:
A kinai Huawei előtt elszégyelheti magát a Samsung. Én kifejezetten soha nem is szerettem.
2017. aug. 31. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!