Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont választanád?

Melyik telefont választanád?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott két okostelefon: iPhone 6 Plus és Samsung Galaxy S6 Edge Plus , nos ez a kettő közül kellene valamelyiket választanom minél hamarabb mert jelenleg nincs telefonom, és amilyen ágazatban dolgozok ott elengedhetetlen. Előzőleg egy iPhone 4S-em volt évekig, azért vonzódom még az iPhone-hoz, jelenleg az ár nem döntő tényező, a lényeg hogy melyik, miért jobb a másiknál? köszönöm, de egyéb telefonok nem jöhetnek szóba. Kérlek titeket bőven fejtsétek ki a véleményeteket :-)

2017. aug. 27. 15:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz ! :D
2017. aug. 27. 21:34
 12/13 Alex Fly ***** válasza:

Én a kettő közül a Samsungot -habár az sem a szívem csücske, de megszoktam az Androidot és igen zavarna az iOS fapadossága és korlátozottsága.

Neked viszont az iPhone-t ajánlom: eddig is az Apple ökoszisztémáját használtad, így ugyanott folytathatod a munkádat. A SGS esetén mindent újra kell kezdened egy másik (jellemzően Google) rendszerben.

2017. aug. 27. 23:34
 13/13 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok. A #10-es tökéletesen leírta: ha elromlik a telefon, csak kiveszed belőle a kártyát, és kész, minden adat megvan, képek, videók, zenék, nincs probléma! Ezek mehetnek a kártyára, a belső tárhelybe elég csak az alkalmazásokat tenni, éljen a bővíthetőség! :)

Amúgy a nyitott rendszer pedig szerintem egyáltalán nem baj, inkább előny, mert így bármit szabadon le lehet tölteni, amit akar az ember, nincsenek megkötések, és vírust sem lehet bekapni, ha észnél van az ember, és nem dől be a netes hirdetéseknek, hogy töltsön le ezt meg azt, hanem inkább bezárja az ablakot!

2017. aug. 28. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!