Melyik telefont választanád?
Sziasztok!
Adott két okostelefon: iPhone 6 Plus és Samsung Galaxy S6 Edge Plus , nos ez a kettő közül kellene valamelyiket választanom minél hamarabb mert jelenleg nincs telefonom, és amilyen ágazatban dolgozok ott elengedhetetlen. Előzőleg egy iPhone 4S-em volt évekig, azért vonzódom még az iPhone-hoz, jelenleg az ár nem döntő tényező, a lényeg hogy melyik, miért jobb a másiknál? köszönöm, de egyéb telefonok nem jöhetnek szóba. Kérlek titeket bőven fejtsétek ki a véleményeteket :-)
Iphone-t venném már csak emiatt is: IOS.
Szerintem már csak az ios miatt érdemes olyat venni, a legjobb telefon os.
De amúgy is műszakilag hibátlan telefon, mondjuk nem teljesen de szinte hibátlan, másról ez azért nem mondható el.
"Én inkább a Samsungot ajánlom: nyitott rendszer, nagyobb akksi, bővíthető memória"
nyitott rendszer: na pont ez a baj!
bővíthető memóra: minek? az apple eleve nagyobb memórával árul telefonokat, SD kártyára meg amúgy sem tudsz app-ot tenni. Max fotó meg videó, de azt lehet mentegetni.
Ennyi.
" El ne mondd hogy az a jó telefon amelyik nem bővithetó. Ennyire ne legyél fan."
De én ezt komolyan mondom.
Az apple pl. leállt a 16-os telefonokkal.
7-esból nincs csak 32 vagy nagyobb.
És a 6s-ek is már csak 32 tárhelyesek vagy több, de az iphone SE is.
Inkább legyen nagyobb tárhely de minek ez a bővítgetés? Úgyis csak zenének jó meg képeknek, azt meg tudja az ember notebook és telefon között másolgatni.
Vagy vesz valaki egy 128-as iphone-t és akkor azt sem kell.
Szerintem ez jó az iphone-ban, hogy nem is lehet szétszedni, csak bele kell tenni a sim-et azt csá.
Beépített aksi, nincs SD foglalat mert minek.
Van viszont nagyobb tárhely.
Figyeld meg jobb lesz az iphone.
Csak vigyázni kell rá ki ne csússzon a kezedből, össze ne törjön, de tudásban az sokkal jobb mint bármi.
Aki a memóriakártya ellen beszél:
Ha tönkremegy a telefon, csak kiveszed belőle a kártyát,
és már mentheted is le az adatot.
Ha iPhone töröd a kijelzőt, és nem tudod feloldani iTunes-
nek, a büdös életben nem kapod meg az adataidat. Ha pedig
még csúnyábban töröd, akkor örök pápá.
Az IOS pedig nem a legjobb OS, csak a legkorlátoltabb,
így az Apple eléggé megköti a fejlesztők kezét, hülye-
biztos környezetet teremtve nekik, hogy még véletlen
se tudják elrontani a telefont.
Egyébként ennek ellenére én is az iPhone-ra szavaznék,
már azért is, mert van mindkét telefonom, és az Edge
aksija 7.0 óta egy rakás sz@@r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!