Hogyan vegyem rá anyuékat egy új telóra?
egy és fél éves a telóm
nem volt drága de láccik is mivel...eléggéé béna a teló
muszáj egy új bizonyos okokból
az alatt amiótta megvan "súlyos problémája" is vt egy jó másfél hétig szevízbe vt
azt mondják majd ha én keresem a pénzt blablabla:D
apukám nem túl szigorú de takarékosak
sok okom van arra h új telóm legyen
akinek ötlete van írja
szeretem őket és nem akarom lemicsodálni anyagilag
ti is szoktatok tőlük kérni csak én még nem kértem soha semmi ijet
ennyi
tudod tizennégy évesen nehéz mert annyi pénzem azért nincs
azt a pénzt se tőlük kaptam hanem a nagymamámtól
amugymeg te nem ijen vtál?hamár a kornál járunk
de tökmindegy kitől van a pénz...
ötödikes vtam az első telónál hát már csak lehet még életemben mélgyegy ha az egyik szaaar..
kérjek fényképezőt?
hmmm
nem
az nem kell főleg h nincs mostmár ojan olcsó fényképező aminek a minősége is jó és
egy jó fényképező drágább mint egy jó teló
kb
mondjuk télleg van olcsón is ez igaz
am tegnap írtam és ennyien válaszoltak is?azta de népszerű vagyok
am meg lesz.rom a helyesírási hibákat...ha anniyra érdekel hivatalos lapokon nem így írok
és igen kell tizennégy évesen teló mert vhogy telefonálnom kell ha végzek suli után és nem tok hazamennni vagy ijesmi
pfff téged lesz.rlak
amikor te gyerek lehettél akkor elis sétálhattál
ennyiii
az akkor vt most meg most van
kattanj már le rólam ha nem tudsz válaszolni húzz el le vagy magasról fosssvvaaa
Ha 14 vagy és kitűnő tanuló, akkor elvileg most fogsz ballagni... arra nem lehet?
Én is annyi vagyok és a telefonjaimat mindíg születésnapi, karácsonyi, esetleg locsoló pénzből vettem. Olyan még nem volt, hogy mentem szülőhöz hogy aggyál pénzt telőra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!