Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hányas verziótól van használha...

Hányas verziótól van használható Android?

Figyelt kérdés
Én a 6-nál feladtam. Pedig felsőkategóriást is próbáltam. A Google szégyene ez a rendszer. Úgy olvastam már dolgoznak egy másikon.
2017. aug. 22. 15:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem a 2.3.6 is jó volt már
2017. aug. 22. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Ha a kacsa nem tud uszni,nem a viz a hulye
2017. aug. 22. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát igen, csúnyán felsültek az Androiddal, csupán az okostelefon-piac 85%-át sikerült vele behúzni.
2017. aug. 22. 17:51
 4/9 A kérdező kommentje:
A % csak egy dolog. Nem biztos, hogy a többség választása normális. Erre a legjobb példa, hogy Magyarországon milyen párt van hatalmon. Attól még, hogy a WP gyakorlatilag halott, az IOS pedig átlag magyar pénztárcához drága, nem jelenti azt, hogy az Android jó. Elég optimalizálatlan rendszer, csak sokan nem ismernek mást vagy nem engedhetnek meg maguknak mást.
2017. aug. 22. 18:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Bár én nem szoktam bele szólni vagy vitakozni mikor valaki szídja az androidot de nekem eddig a 4 év alatt bajom nem volt vele.
2017. aug. 22. 18:40
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
A 2.3.7 Gingerbread tökjó kis android, mindenkinek vissza kéne térni ide.
2017. aug. 22. 19:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem se volt eddig semmi problémám. Lassan 2 éves lesz , 5.1 van, de eddig egyszer sem !!! állt meg vagy fagyott le. 50 ezer volt, Mondhatom azt hogy tökéletes, KINAI.
2017. aug. 22. 22:39
 8/9 anonim ***** válasza:
6 verzió után, hamar kijöttek a 7-el, de nem rég, a 8 is megjelent.
2017. aug. 23. 09:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Most látom a hozzászólásodat. Magyar aktuális politikát ne keverd ide, mert köze nincsen, amúgy Androidos és Androidos telefonok között rengeteg a különbség: van amiket én sem ajánlok, van amit igen. Függ attól hogy melyik gyártó, melyik modellje a készülék.

2017. aug. 24. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!