Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudtok ajánlani valami használ...

Tudtok ajánlani valami használható telefont megfizethető áron?

Figyelt kérdés

40.000-60.000 ft állna rendelkezésre, eddig windows phonet használtam, viszont kezd kihalni a rendszer. Szerettem a L925-ömet, stabil volt, "elegáns", és a kezemre állt, nem hagyott cserben. Vannak androidos készülékeim is (tablet, telefon) de nagyon instabilak.

Milyen telefont tudnátok ajánlani? Androidon belül a xiaomikat néztem hogy hardveresen kemények, és olcsók, de gondolom szutyok telefonok azon kívül. Lenovo telefonom volt még, de nagyon utálom...

Applet vennék, de jelenleg nincs rá keretem.

Mit tudtok ajánlani? Amire szükségem lenne:

-Stabil telefon.

-Legalább 1.5-2 évig frissüljön a rendszer

-régi 9 mpx-es, 1080 p-s Lumiám szintjét jó lenne ha hozná

-Akkuidő jó lenne ha az 1 napot hozná bőven

-Kijelző legalább HD, és ne az a nejlon érzet legyen mint az iphone 3-4-5, vagy a lenovomnál (amoled előny)

-processzor nem kell vigye a kemény játékokat, de az újabb és újabb "okos" aplikációkat jó lenne ha vinné.

-Külsőre is jó lenne ha nem az a fényes műanyag lenne, de ha más nincs azzal is elvagyok.

Lehet ilyen telefont kapni? Windows phoneval sok igényeimnek megfelelő telefon lenne, csak hát az a rendszer "meghalt".

Androidon tudom hogy ha rászűrnék ezekre a tulajdonságokra mondjuk árukeresőn akkor millió 1 telefont kidobna, de minőségileg van amelyik elfogadható? Vagy egyáltalán vannak nagy különbségek a gyártó és a gyártó között?

Mert pl. xiaomi vassal ugyanaz a hardver fele annyiba se kerül mint samsunggal.

Ajánlanátok pár telefont? :)

2017. jan. 8. 09:24
 1/5 anonim ***** válasza:

A xiaomi redmi 3s prime és nagyobb méretben a redmi note 3 se kb. verhetetlen ebben az árkategóriában. A xiaomi egyébként egyáltalán nem "gagyi" kínai márka, van többféle xiaomi cuccom is (a telóm is az), mindegyikkel teljesen meg vagyok elégedve, jó minőségűek. Ha nem olvastad, itt a mobilaréna tesztje a redmi 3s prime-ról: [link]

[link]

[link]

2017. jan. 8. 13:17
 2/5 anonim ***** válasza:
9%

Az olcsó androidosok jellemzően nem jók (lassú, akad stb.), szóval azok helyett jobban jársz windowsossal. Szóval ha androidos kell, akkor a felső értékhatár körül nézelődj.

Huawei, Xiaomi márkák nem rosszak. Szerintem ezeknél is "kínaibbat" nem érdemes venni, persze biztos lesz, aki nem ért velem egyet. Huawei P9 Lite például 65ezer körültől kapható, ennél "gyengébb" androidost ne vegyél mert szenvedés lesz. A P9 Lite-ból van dual SIMes is, van benne ujjlenyomatolvasó. A 16GB ROMmal viszont belefuthatsz tárhelyproblémákba, ha sok appot teszel rá.

2017. jan. 8. 13:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Frissítéseket meddig fognak kapni ezek a készülékek? Vagy ezt nem lehet tudni?
2017. jan. 8. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:
A xiaomik kb 3-3.5 évig kapják.
2017. jan. 8. 13:40
 5/5 anonim ***** válasza:
az eustockon vásárolt xiaomi-k a xiaomi.eu-s rommal jönnek, ami még lassan 3 éves telefonokon (pl redmi note 1) is frissül és minden kínai alkalmazás ki van belőle gyomlálva. ettől függetlenül lehet, hogy fel kell tenned a twrp-t, hogy biztos feltelepüljön (nekem anélkül is ment).
2017. jan. 8. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!