Androidra milyen hasznos programokat ajánlotok?
Életem első okostelefonját veszem meg a héten egy Xiaomi Note 4-et.
Mivel még nem volt okostelefonom ezért nem is tudom hogy milyen programokat,alkalmazásokat érdemes rá telepíteni.
Ti mit ajánlotok?
1]
Panelban lakom, és korlátozva vagyok zene (decibell) téren.
Szeretem a zenét. Azonban maxon hallgatom mindegy mennyi a max. Esetemben 65Decibell volt, hogy ne hallják át a szomszédok.
Hogy tudjam mennyire mehetek fel hangerőben ezt töltöttem le:
hasznos is volt. Noha ezek a kis alkalmazások nem pontosak annyira, de tudtam hol a határ, és nem jöttek így át ordibálni, hogy halkítsd már lejjebb, mert beperellek... =D
2]
Boltban dolgoztam, és kérdezgették ez hány cm, ez mennyi...
ezt is meguntam.
ehhez hasonló alkalmazást töltöttem le, amit bevallom kalibrálnom kellett másik vonalzóhoz viszonyítva pontatlansága miatt, ami kb 1,5mm volt.
3]
mindenki megvette a suliba (igaz vizsgán nem lehet mobilozni) de ha azonnal kell, és nincs nálad a számolóügéped, akkor jó az okostelefon alkalmazás 8e Ft-al szemben ingyen.
4]
ha szerelsz mint én, kell a vízmérték is:
Tisztelettel
22/F
folytatom, hogy voltak bankos telefonálásaim, hitelügyintézés miatt. ezeket rögzítenem kellett, mert aki miatt telefonáltam, az nem volt helyszínen, és nem hitte el nekem, hogy megtörtént a beszélgetés.
call recorder
Olyan programokat, amit használsz. Ez mindenkinél más, sőt esetemben telefononként is eltér, melyikre használom a gyártói megoldást és mire 3rd party appot.
Hiába ajánlok nálam napi szinten használt appokat, ha te teljesen másra használod, akkor számodra haszontalanok.
hangszínszabályzóm is volt. [EQ gomb lent]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!