Milyen játékokat/programokat ajánlotok amit letölthetek ingyen az android marketről?
Programok közűl kötelező: Astro file managger, Antivirus, Advanced Task killer (és szerintem még egy kicsit a Bluetooth File Transfer).
Játékok közűl a legjobbak: Angry birds és Angry birds rio, raging thunder (én gépről ráraktam a telóra a NFS shiftet) és SpeedX 3D full&free.
Minden ingyen. Magyarországról csak az ingyenes alkalmazások elérhetőek.
Azt töltesz le amit akarsz. Ami jól szokott jönni egy fájlkezelő, meg egy videólejátszó mert a legtöbb telefon esetében az alap lejátszó nem támogat sokféle formátumot.
Ki tudod lőni vele a háttérben futó dolgokat. De nem igazán van értelme, mert az android úgyis leállítja magától a háttérben futó alkalmazásokat ha túl kevés a hely ahhoz, hogy el tudjon indítani egy másik alkalmazást.
Meg ha ész nélkül használják akkor elég sok meglepetés is érheti az embert.
Amiket én nagyon szeretek:
Angry Birds
Angry Birds Rio
RunKeeper
Shazam
Sonic Mosquito (ezt majd nyáron kipróbálom...xD remáélem használ a szúnyogok ellen..xd)
Moon 3D
Winamp
Break The Bricks
Cardio Trainer
Drinking Water (én sajnos keveset iszok..ez figyelmeztet, hogy igyak xD )
WomanLog
és még van rengeteg..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!