Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az alábbi oldalon ott van,...

Az alábbi oldalon ott van, hogy "szignózni kell" az mit jelent? Egyáltalán mi az, hogy szignózni?

Figyelt kérdés

[link]

Köszi a válaszokat =)

2010. máj. 24. 20:12
 1/2 anonim ***** válasza:
45%

Aláírással kell ellátni. A szignó a rövid aláírás.

Pl. Jóska Pista szignója: J.P.

2010. máj. 24. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

a Symbian alkalmazások telepítéséhez egy speciális, IMEI-számodból generált file-al kell ellátni a telepíteni kívánt alkalmazást. Néhány alkalmazás alapvető certification file-t kap, azaz bármelyik telefonra rá lehet tolni.

kell regisztrálnod egy szignós oldalon, és kérned egy .cer és egy .key file-t (én a [link] -en csináltam, kínai cucc, nokiaprogramok.hu-n van bővebb leírás róla)

Ezután egy programmal beilleszted a file-okat, másolod, és akkor telepítheted.

VAGY meghackeled a telefont. Ismét, a Nokiaprogramok.hu fórum olvasását ajánlom, többet tudsz meg onnan, mint amit én le tudok írni.

2010. máj. 24. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!