Ha tegnapig kellett vopna befizetnem a Telenoros telefonszámlámat, de egy nap csúszással fizetem akkor lesz késedelmi kamat?
Ilyen pofátlanság is csak nálunk lehetséges. Nehogy már én legyek a felelős a Posta (vagy bármely cég)munkájáért.
Példa: értesítettek anno arról(önkormányzati cég), hogy ezentúl a számlán(csekk) szereplő befizetési határidő a pénz beérkezési határideje, semmiféle kifogást nem fogadnak el és szankcionálni fognak.
Erre: többször is előfordult (előtte is, azóta is) hogy a 15.-i befizetési határidejű csekket a cég 08.-án adta postára. Megkaptuk 12.-én, ami többször is éppen péntekre esett.
A kérdés régebbi, amint látom, úgyhogy a jövőre nézve írom.
OTP, K&H és minden takarékszövetkezeti ATM-en lehet Telenor számlát befizetni.
A telefonszámodat kell megadnod és utána kiválasztani, hogy a teljes összeget vagy csak egy részét szeretnéd.
Kártyás vásárlásnak minősül a művelet.
A Telenor ezután néhány perc múlva smst küld, hogy a befizetést könyvelték. Tehát nem kell várni, amíg látják a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!