Normális hogy duplán büntetnek? Késedelmi kamat, miközbrn kikapcsolták a telefont?
Mivel késtem a számlabefizetéssel, megszüntették a szolgaltatást.befizettem, erre a következő számlát késedelmi kamatokkal terhelik, holott telefont sem tudtam használni.
Jogos ez?
Kilométer hosszu érthetetlen a szerződés...
Amugy érdekes hogy szerintük egy honapja vanvisszakapcsolva a telefon és közben két honapig nem tudott fellépni a telefonhálozatra....
Ne írj alá olyan szerződést, amit nem értesz. De egyébként nem érthetetlen az, csak rá kell szánni az időt és alaposan elolvasni. Jó sok pénzed bánhatja, ha olyan feltételekbe egyezel bele, amikről nem is tudsz.
Egyébként meg nem kötelező előfizetésre venni a telefont. Sőt, ha bizonytalan a jövedelmed, akkor nem is szabad. Nekem 13 éve feltöltőkártyás SIM-em van. Ha van pénzem, töltök rá, ha nincs, beosztással élek. A telefonjaimat kivétel nélkül használtan vettem. Így garantáltan nem pótdíjaznak meg tiltogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!