Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kikapcsolták a SIM kártyámat....

Kikapcsolták a SIM kártyámat. Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Tegnap kaptam egy üzenetet,hogy töltsem fel a telefonomat mert lejárt az egyenleg felhasználhatóságom, és ha nem töltöm fel akkor az előfizetést megszüntették és meg is szüntették mert nem tudtam munka után feltölteni. VALAHOGY VISSZA LEHET AKTIVÁLNI?? vagy már késő?

2014. aug. 16. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Hívd fel az ügyfélszolgálatot!Meg lehet velük dumálni:)
2014. aug. 16. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez a szolgáltatótól függ, lejárat után 15, vagy 30 napot szoktak hagyni hogy az ügyfél ismét aktiválhassa a kártyát, amennyiben nem, akkor kiadják másnak a számot...
2014. aug. 16. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Adott szolgáltató Általános Szerződési Feltételek című dokumentumban megtalálod a választ, azt keresd, ami a kártyás előfizetőkre vonatkozik...
2014. aug. 16. 20:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de vennem kellett egy új kártyát. Mert a szolgáltatót is hívtam , de akár milyen menüpontot választottam mindig azt mondta a gép hogy "önnek nem áll rendelkezésére ez az opció"..vagy valami ilyesmi :)
2014. aug. 20. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!