Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S6 Edge Plus...

Samsung Galaxy S6 Edge Plus vagy LG V10, melyiket javasolnátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eljött az idő hogy végre leváltsam telefonom és ezt a kettőt már nagyon rég kinéztem magamnak, de sajna még mindig nem tudtam eldönteni hogy melyiket is válasszam...

Midkető nagyon tetszik és bejön mind tudásilag mind pedig kinézetileg, de ettől függetlenűl mind2-nek meg van a saját hátránya is a márkáján belűl. Mert ugyebár van amit csak az Lg tud és van amit csak a Samsung...

Samsung felé azért hajlok mivel az most jelen pillanat az van és nagyon megszerettem, ismerősömnek is van egy s6 edge plus-a és nagyon tetszik... 32GB-s lenne de ugy hallottam hogy sajna nem lehet bővíteni :( ...ezzel ellentétben ez a V10 LG-t lehet, 64Gb-s lenne és van egy különlegessége, még pedig az hogy 2 érintőkijelzője van...

Amitt még tudni kell, az az hogy hosszútávra keresek telefont, ezért is esett választásom erre a 2 "csúcskategóriásra"...s mivel nem akarom 1-2 év múlva lecserélni ezért tartósságilag is fontos lenne számomra.

(Más telefonok nem is érdekelnek úgy hogy légyszives ezekkel a válaszokkal ne is jöjjetek, köszönöm).

2017. aug. 12. 17:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Sima S6-om van ugyan, de nagy különbség nincsen. Én baromi sokat használom nem csak telefonálásra, de az aksija már nagyon köhög 2 év után. Nem azt mondom, hogy nem használható, még legalább egy évet lehúz szerintem, de azért már vannak vele problémák, sokat van töltőn.

Egyébként ez a sorozat valóban nem bővíthető, az s6-nál próbálták ki ez az ájfón módit, miszerint 32/64, két verzióban adták ki, de gyorsan le is tettek róla, az újabbak már ugyanúgy memóriakártyások.

Arra figyelj, hogyha S6-ot választasz, hogy legyen rajta új (7.0) android - anno még nem ezzel adták ki, viszont a biztonsági frissítések ehhez jönnek leggyakrabban. Az enyémet szervizben frissítették le télen, nem tudom, hogy az új készülékeknél mi a helyzet.

És bár nem kértél ilyen tanácsot, de nézz rá árban az s7 edge-re is, hasonló a kettő, de az mégicsak egyel újabb széria, árban talán már nincs akkora különbség. Az s8-at nem ajánlgatom, az még betegesen drága. :D

Általánosságban azt mondanám, hogyha samsungod van most is, maradj annál, kezelhetőségben, megbízhatóságban már ismered, nem lesz vele gondod. Nekem LG-vel rossz tapasztalatim voltak, így az újabb telefonokat már nem ismerem tőlük, de lehet szuper kis telefon az is attól még. :)

2017. aug. 12. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!