Miért írja ki hogy a dokkoló csatlakoztatva?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Samsung Galaxy J3 telefonom van 5.1.1es verziójú Android rendszerrel, és már második napja fennáll az a probléma, hogy a telefon indokolatlanul értesítéseket küld, hogy a "dokkoló csatlakoztatva" és ezt így egymás után 9-10szer, majd abbahagyja. Aztán egy kis idő után ismét újrakezdi. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ez miért van? És hogyan lehet ezt a problémát orvosolni?2017. aug. 11. 13:29
1/13 anonim válasza:
Talán elkoszolódott az USB csatlakozó, azért érzékel dokkolót. Próbáld meg kitisztogatni, pl. egy (tiszta) fogkefével.
2/13 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom a gyors valaszt😊
2017. aug. 11. 15:49
3/13 anonim válasza:
Szia
Szerintem gyári hiba :( Nekem is ilyen a telóm. Ezt írja ki állandóan. Gondoltam rákeresek neten, és ez a kérdés az első találat a googlen pedig csak úgy írtam be hogy "dokkoló csatlakoztatva samsung" :( Neked kiírja még? Én most vettem a telót kb 1 hónapja rendes üzletben újonan úgyhogy tuti nem lehet gond az usb-vel :(
4/13 Az Egyik Fekete válasza:
Nekem is csinálta. Nem rudom mi okozza, de az újraindítás ideiglenesen megoldja. Tartok attól, hogy valami külső eszközről fel akarják törni, amire így reagál (saját gondolat, valszeg butaság).
5/13 Az Egyik Fekete válasza:
Az ìjraindítás ideiglenesen megoldja. Attól tartok, hogy egy külső eszközről indított támadási kísérletet reagál le így (saját vélemény, valszeg butaság).
6/13 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám ugyanilyen telom van
7/13 anonim válasza:
Nálam ma jelentkezett először ez a probléma 2 év után. Szintén Galaxy J3-om van.
8/13 anonim válasza:
Udv.nekem is samsung j3 van.1 ev 5 honap utan most irta ki hogy dokkolo csatlakoztatva.telo mozdulatlanul volt vagy 20 perce.fogalmam sincs mi lehet ez
9/13 anonim válasza:
Valaki talált már erre a problémára megoldást? Nekem most jelentkezett 1 év után :(
10/13 Kazume válasza:
Megnyugodtam már azt hittem csak nekem írja ki. Nálam ez kb 3 napja kezdődött, és a dokkoló csatlakoztatva mellé még azt is kírja, hogy nincs választott kép
Valaki tud erröl valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!