Milyen csúcs kategóriás telefont vegyek?
Én a samsungra esküszöm, eléggé kétbalkezes vagyok, de 8+ éve azt használva (nyilván azért nem ugyanazt, időközben mindig újabbat :D) csak egyszer sikerült tropára törni, nagyon rosszul esett, duplán sarokra pattanva.
Páromnak huawei van, annak a kamerája talán egy picit szebb, aksiban viszont gyengébb, a samsung gyorstöltésével nem nagyon lehet versenyezni - szerintem.
Ha bármilyen androidos telefont megvehetnék, akkor a Samsung Galaxy S8-at venném.
(Abszolút nem rajongok a Samsung márkáért, de hülye lennék, ha nem ismerném el, hogy a csúcskategóriában eszméletlenül oda tudják magukat tenni.)
Szerintem, ha normál tokot pakolsz rá, nem ezt a dizájner sarokvédőt, amit az S6 óta vezetett be a samsung, akkor nem lesz gond. Szégyen vagy sem, baromi béna vagyok, S3 óta mindig a szériát használom, és hát nem keveset repült már egyik telefon sem... :D Egyszer sikerült csak ripityára törnöm, egyébiránt üvegfólia/tok mindig megvédte. Ismerősi körben sem hallottam sokkal rosszabb statisztikákat a sajátomnál.
Biztosítást azért érdemes kötni, az a törésre véd. :)
Az Edge az, ami kicsit érzékenyebb az íves oldalak miatt, de szerintem az sem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!