Melyik telefont mondanátok most a legjobbnak? Vagy az ami nagyon jó és megbízható?
Figyelt kérdés
új telefont akarok venni, max. 70-ért.Eddig A SE Aino tetszett nagyon, de kezdek elbizonytalanodni.A Nokia 5880 Express Musictól félek, mert teljes érontőképernyős, nem tudom mennyire megbízható.Ha már ennyiért veszek telefont, nem olyat akarok ami 1 év alatt tönkremegy.Mit ajánlanátok?Más márka is megfelelő, Samsung Corby kizárva mert ronda!2010. máj. 24. 12:26
1/4 anonim válasza:
a SE Aino Lassú, A nokia az viszont tök jó:) De melyik az 5880? Én csak az 5800-at ismerem...V is szerintem ugyan az, lehet le vagyok maradva, de ha 5800, akkor az igazán jó, csak az érintősekre nagyon kell vigyázni :)
Talán még az xperia x10 minit ajánlanám, az 60E, és erős kis teló, nekem is olyan lesz :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Nokia N97 mini mennyi?Milyen?és van benne wifi?Az lenne az egyik legfontosabb!
2010. máj. 24. 14:00
3/4 anonim válasza:
En egy E szerias Nokiat ajanlanek. Azokban altalaban van Wifi, jol neznek ki es az oprendszeruk is gyors. Nem tudom viszont ha van-e erintos valtozat, de ahogy en ertettem a szovegedbol, az nem feltetel.
4/4 anonim válasza:
Sztem n97-et felejtsd el , qvára nem éri meg az árát , csiga lassú f0s az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!