Megbizhato telefon? Letezik meg ilyen?
Nem reg halt meg a mobilom,megadta magat az akkumlator sajna 6 ev utan,es ilyen tipusut,nem lehet kapni,utanaerdeklodtem. :(
Szeretnek egy megbizhato telefont vasarolni,sajna kivetel a Nokia...a multkor vettem egyet es 2 honap alatt darabjaira esett szet.Nagyot csalodtam benne.Igaz nem volt olyan draga.
A kerdesem az lenne,hogy tud e valaki valami megbizhato mobiltelefont ajanlani,ami 2 honap mulva nem esik darabjaira...Nezegettem ezeket az "okos" telefonokat,de attol felek,nem tudnam kihasznalni az o hiper szuper tudasukat,mert van itthon szamitogep 2 es egy laptop.
Max.a GPS ami szamomra esetleg erhet valamit.
Kerem aki tud segitsen,mert igaz nezegetem a teszteket,de szemelyes ajanlas egyik alatt sincs. :(
Elore is koszonom!
Kerem aki tud segitsen,mert igaz nezegetem a teszteket,de szemelyes ajanlas egyik alatt sincs. :(
A tesztekhez többnyire szokott tartozni fórum is. Ott rendesen ki szokták tárgyalni a telefonokat. Ott szokták ajánlgatni a tulajok.
Ami nagyon megbízató márka az a HTC. Jó minőségű telefonok, csak kicsit drágák. A Samsung és az LG eléggé feltörőben vannak, bár némely telefonjuknál akadnak problémák. A Sony Ericsson újabban egész jó kis androidos telefonokat rak össze.
BlackBerry Pearl 9105..ezt neztem ki. Nagyon teszik a formaja,nem olyen hiper-szuper mint a tobbi,ez teny.De nekem csak telefonalni es SMSt kuldeni kell.
Arra vajon jo? :))
Samsung nem ajánlott!
Apple, HTC, Lenovo, BlackBerry és a Sony megbízható telefonokat rak össze! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!