Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ajánlanátok olyan mobilt ami...

Ajánlanátok olyan mobilt ami (lentebb felsorolva)?

Figyelt kérdés

Nem okostelefon,

Van kamerája.

Nagyok a kijelzőn megjelenő betűk.

Jelenleg Samsung S5610-ese van, de annak a legnagyobb betűmérete is kicsi.

(nem opció, hogy hordjon szemüveget, mert távolra kitűnő a látása, csak olvasószemüveg kell, de a mobilt akkor használja amikor nem kell szemüveget hordania)

2017. aug. 10. 14:13
 1/3 TR75 ***** válasza:

Az a helyzet, hogy a Samsung S5610 egy remekül eltalált telefon, szép is, jó a tudása, a kamerája sem az a hulladék.

Szerintem most nincs utódja a hagyományos telefonok között.

A hasonló telefonok kamerája mostanság VGA és 2 megapixel között van, és talán mondani sem kell, hogy élvezhetetlen képeket csinálnak.

Azt mondom, a nagygombos telefonok közt nézelődj (Doro, Emporia, Maxcom és társai), kompromisszumként esetleg egy kis kompakt fényképezőt kell venni.

2017. aug. 10. 15:35
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Sajnos én sem találtam megfelelőt: vagy nagy, olvasható betűk, de nincs kamera, vagy kamera, de kis méretű betűk. A külön fényképező sem opció ebben az esetben.

2017. aug. 10. 17:25
 3/3 TR75 ***** válasza:
Szerintem ez egy hiányzó kategória, nem hiszem, hogy annyira sokba kerülne egy normális fényképező modul beépítése egy ilyen telefonba. Csak hát most az okostelefonok felé tolnak mindenkit.
2017. aug. 10. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!