Mi baja lehet a telefonomnak?
Szóval, rendelkezem egy Doogee x5 pro-val, viszont lehetetlenség feltölteni.
Először kezdődött azzal,hogy 20-30%-ra nagyon nehezen lehetett feltölteni, viszont utána 20 perc alatt simán elérte a max töltöttséget. Viszont nem tudtam 10 percnél tovább használni, mert bármilyen leállítás nélkül, hirtelen kikapcsolt.
Később már 16%-nál nem is tudtam tovább tölteni, és hiába volt töltőn a telefon, elkezdett így is merülni.
Most már pedig már be sem tudom kapcsolni.
És mivel egyedül csak Pesten tudnák megcsinálni, nem szívesen küldöm el, hogyha esetleg a javítás már nem érné meg, akkor ne kéne még a bevizsgálási díjukat megfizetni.
99%, hogy akku hiba.
Azt tudsz venni külön.
Hoppácska, ez elég fontos infó.
Akkor, amit előttem kérdeztek, más töltővel is ezt csinálja?
Mondjuk számítógép USB-jéről töltve?
Mert ha igen ,akkor a teló töltő elektronikája lesz a hunyó. Akkor az bizony szerviz.
Igen ezt, próbáltam cserélgetni a micro usb kábeleket, és az adaptereket is, de nyilván semmit nem ért.
Na és az elektronika javítása/cseréje, milyen nagyságú összegbe kerülne, úgy kb. megközelítőleg?
Hát erre tippem sincs.
A telefon értékéhez képest valószínűleg irreálisan sok.
Szerintem kutya nem fog itt nyáklapi elemeket forrasztgatva cserélgetni, alaplap-csere lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!