Mi baja lehet a telefonomnak? Mit tegyek?
Nemrég(ballagásra)kaptam egy Huawei P9Lite telefont
Minden tökéletes, de a messengeren a videók borzaszto hangminőségben jönnek meg
Ha továbbküldöm valakinek a videót neki is igy jön meg
Próbáltam már ujratelepiteni a messengert de akkor is ilyen
Ujrainditani a telot akk is ilyen
Mit tegyek?
Ha mentem akk is ilyen
Ebben az esetben a kiszolgáló (facebook) is lehet a hiba oka. Ugyanis Mark -ék szeretnek mindent újratömöríteni...
Érdemes lenne kipróbálni egy jó videó elkűldését valakinek. Ha ott is rossz a hang, akkor a face -ben van (megint) hiba.
Vagy downgrade -elni (korábbi verziót telepíteni, ha a legfrissebb) a messengert.
Privátban írtra:
Ha a saját telóddal készítessz videót és elkűldöd valakinek, attól azt a te telód még nem a face szervereiről játsza le (hanem a messenger egyik offline könyvtárából, ha még a mai verziók is úgy működnek, mint amikor én utóljára messenger -t használtam). (Próbáld ki pc -ről lejátszani...) A címzettnél lenne érdemes meghallgatni a videót...
Downgrade -elni úgy lehet, hogy letörlöd az aktuális verziót (play áruházban érdemes letíltani az autó frissítést, nehogy magától frissítse), aztán vagy egy általad kimentett korábbi apk fájlt telepítessz, vagy letöltessz egy korábbi verziót a világhálórol (pl.: az apkpure.com -ról) és azt telepíted.
Root jogok nélkűl az adatokat nem fogod tudni visszaállítani backup -ból (max a google szervereiről lehetne, de kétlem, hogy korábbi verzióra lekűldené a beállításokat) így marad az, hogy újra be kell jelentkezned messengerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!