Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segítség! Hogy lehet róla...

Segítség! Hogy lehet róla netezni?

Figyelt kérdés

Samsung Monte-m van.

Hogy lehet ezekről a wifis telefonokról netezni? Láttam itt az oldalon egy msásik témában, hogy valaki azt írta hogy milyen jó hogy wifis a telefonja, mert most a buszról ír.

Én azt hittem hogy kell hogy legyen a közelben wifi router vagy ilyesmi, de ezekszerint nem kell? Mert ugye a busz halad..

Emiatt azt hittem hogy akkor mégse kell, csak előfizetés a mobilnetre a szolgáltatónál. Kipróbáltam, váltottam egy napijegyet, de nem engedett netezni így se.

Mit kéne tennem hogy ki tudjam használni a telefon wifis lehetőségeit?

2010. máj. 24. 06:15
 1/2 anonim ***** válasza:
50%
néhány buszon van wifi
2010. máj. 24. 07:32
 2/2 anonim ***** válasza:
ujabban a távolsági buszokon van wifi,pl én a miskolc-hajduszoboszlóival járok sokat,azon van...
2010. máj. 24. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!