Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nincsen mobilnetem?

Miért nincsen mobilnetem?

Figyelt kérdés
A beállításoknál az adatforgalomnál azt írja hogy még van kb 800 MB, de a szolgáltatótól kaptam egy SMS-t, hogy elhasználtam az összeset és már tényleg nem tudok netezni. Miérr van ez?

2017. aug. 7. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:

A telefonodnak nincs információja az adategyenlegedről, nem tudom mi alapján ír a Beállításoknál bármit. A szolgáltatód viszont mindenkinél jobban tudja.

Tehát: azért nincs mobilneted, mert kimerült az adategyenleged.

2017. aug. 7. 10:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Tegnap voltunk bent a szolgáltatónál és ott a srác a telefonon nézte meg a beállításoknál. Ő moondta hogy itt tudom megnézni hogy mennyi netem van még
2017. aug. 7. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Nézd akkor ott. :)

Figyu, regisztrálj a számoddal a szolgáltatód honlapján és ott valóban meg tudod nézni az egyenlegeidet.

2017. aug. 7. 10:59
 4/5 anonim ***** válasza:
25%

gyerekek, folyton sírtok az adatkeret miatt, mert fillérb@$zóztok, de közben a legújabb ájfón lapul a zsebben...

Az egyik szolgáltatónak (a "20-asok") van egy jó kis előfizetése. kb 6000 ft/hó, 100 gb net, adnak egy mobil wifi routert (egy simkártyával benne), ami 4 készüléket tud egyszerre kezelni, a 6 rugóból 3500 ft-ot szabadon használhatsz, pl egy 52 csatornás TV előfizetésre. Mellette tartasz egy feltöltős kártyát (akár más szolgáltatótól) a wifis telefonodban, a kis router a zsebedben lapul, 3 rugót dobsz a feltöltős telefonra, és a nethuszárnak, fészbukbajnoknak máris ott a gyakorlatilag korlátlan mobilnet, illetve TV, bárhol, bármikor, és még telefonálni is tudsz, ha kell.

Marhák, már bocs.

Csak kicsit kombinálni kell a dolgokat, nem pusztán csomagokban gondolkozni. És máris nem 1 giga neted van.

Én akkor sokaltam be, amikor a 100 MB (!) adatkeretemet átlépve gyakorlatilag lebénult a netem :/

2017. aug. 7. 11:02
 5/5 anonim ***** válasza:
legalább jól van beállítva a telódon? igen, valóban van adatforgalomszámláló rajta, de az akkor nullázódik, amikor beállítod. ha a valós hónapforduló mondjuk minden hónap 3-án van, de a telefonod 10-én nulláz, akkor onnantól számolja...
2017. aug. 7. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!