Miért nincsen mobilnetem?
A telefonodnak nincs információja az adategyenlegedről, nem tudom mi alapján ír a Beállításoknál bármit. A szolgáltatód viszont mindenkinél jobban tudja.
Tehát: azért nincs mobilneted, mert kimerült az adategyenleged.
Nézd akkor ott. :)
Figyu, regisztrálj a számoddal a szolgáltatód honlapján és ott valóban meg tudod nézni az egyenlegeidet.
gyerekek, folyton sírtok az adatkeret miatt, mert fillérb@$zóztok, de közben a legújabb ájfón lapul a zsebben...
Az egyik szolgáltatónak (a "20-asok") van egy jó kis előfizetése. kb 6000 ft/hó, 100 gb net, adnak egy mobil wifi routert (egy simkártyával benne), ami 4 készüléket tud egyszerre kezelni, a 6 rugóból 3500 ft-ot szabadon használhatsz, pl egy 52 csatornás TV előfizetésre. Mellette tartasz egy feltöltős kártyát (akár más szolgáltatótól) a wifis telefonodban, a kis router a zsebedben lapul, 3 rugót dobsz a feltöltős telefonra, és a nethuszárnak, fészbukbajnoknak máris ott a gyakorlatilag korlátlan mobilnet, illetve TV, bárhol, bármikor, és még telefonálni is tudsz, ha kell.
Marhák, már bocs.
Csak kicsit kombinálni kell a dolgokat, nem pusztán csomagokban gondolkozni. És máris nem 1 giga neted van.
Én akkor sokaltam be, amikor a 100 MB (!) adatkeretemet átlépve gyakorlatilag lebénult a netem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!