Iphone helyzet letiltas? Fontos!
Az exem tudta az icloudom jelszavat es ugye ugy megtudja nezni hol vagyok ,de mar direkt jelszot csereltem ,de valamiert meg mindig latja hol vagyok
Nem tudom h a "kereses"ben vagy a "baratok"ban e (baratokat is letoroltem)
?hat nem igazan opcio az:D rajta van az ami kb az egesz telefonon
Valaki ertelmes valasz?
Ez a funkció alap, és ID-hez kötött.
Ha nem vásároltál össze mindent (értsd fizető appok,
tartalmak), tényleg csinálj egy új ID-t, a régit meg
töröld (előbb töröld a régit, utána csinálj újat).
Exek után kémkedünk... itt tart a technológia :D
"De pl a kepek videok elvesznek"
Ha csak a képek-videók a probléma, akkor másold le azokat a gépedre -- töltsd le icloudból vagy mentsd le itunes-szal, és utána tedd el őket egy másik mappába, így meglesznek.
Ha esetleg az iCloud-jelszavadon kívül más jelszavadat is tudja, pl. FB vagy Google, akkor esetleg azokon keresztül is tud követni.
ha jelszót váltottál, akkor nagyon valószínű, hogy kamuzik. az után csak úgy tudna belépni, ha jelszót változtat ő is, azt meg nyilván észrevetted volna...
esetleg még bekapcsolod a kétlépcsős azonosítást is...akkor sms-ben jön a kód a telefonodra, azt már nyilván nem tudná kijátszani...
iCloud.com-on pedig belemész a beállításokban, és lenn rákattintassz arra, hogy minden böngészőből léptessen ki. bár jelszóváltoztatásnál nem hinném, hogy belépve maradhatott, próba szerencse.
szerintem vagy kamuzik vagy pedig egy másik alkalmazás van a telefonodra rakva, amiről nem tudsz, és az alapján követ...lényeg, hogy nem értem, minek új Apple ID-t csinálni ezért...
Nem kamuzik ,pontosan megtudta mondani hol vagyok es tenyleg mindig tudja
Itt nem kamuzhat ez mar nem kerdes
Nem ertem en sem hogy csinalja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!