Szerintetek mit tegyek? Érdekes a helyzet, facebookos probléma.
Van egy Facebook fiókom.
Tegnap reggel arra ébrettem, hogy a telefonom jelzi, hogy rossz a jelszó.
Belemegyek, beírom, és kiírja, hogy a fiókját letiltották gyanús tevékenység miatt.
Fölmegyek a számítógépen, erre azt írja ki:
Your account is disabled for security reasons, if you think, this is a mistake, click here to let us know.
Azaz:
Biztonsági okokból tiltottuk a fiókját, kattintson ide, hogy ha azt hiszi, hiba.
Odakattintok, kijön a súgóközpont, hogy reklamálhatok, ha föltöltöm a személyi adataim.
Amikor kitöltöttem az űrlapot, a mail címnél kiírja:
Ez a mail cím nem tartozik egyetlenegy blokkolt fiókhoz sem.
Az e-mailos értesítéseket meg tudom nézni, meg a csoportokról is jönnek az értesítések, telefonra is, de ha válaszolni akarok, nem engedi.
Szerintetek itt mi a csoda van
Egyszerű látássérült német tanár vagyok aki csak ismerkedésre, tanítványokal való beszélgetésre használom.
Megjegyzés: Mielőtt letiltottak volna, felvettem pár embert, és keresztyén, és adásvételi csoportokat nézegettem. A csoportoknál, embereknél sem írta ki, hogy limitálva lennék.
Ja meg megosztottam két cikket a hír24-ről.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!