A magyar telefonszolgáltatók miért ilyen pofátlanul drágák?
Romániában éltem eddig, most egy ideje Magyarországon vagyok, s így idővel rájöttem hogy olcsóbban többet kapok ha a román kártyámat használom Magyarországon, holott a külföldi egyenleg töredéke annak amit belföldre kapok, de még így is.
Ismerős ment ki angliába, s ő is mondta hogy angol számon fog tudni elérni mert ott "szinte ingyen van".
Nézegettem ilyen táblázatokat hogy hol mennyibe kerül 10 gb internet, Magyarország ott is a legdrágábbak között van.
Mi ennek az oka?
"2022- Izrael 2000 ft 100 gb mobilnet... szerintem magáért beszél"
Igen, valahogy ki kell húzni azt a kis lóvét azokból, akiknek amúgy sincs sok. Hiába magas nemzeti szinten az átlagbér, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy mindenkinek sok van. Egyre nagyobb az eltérés a gazdagabb és szegényebb réteg közt. És ez utóbbiak vannak többen. Így a sok kicsi elvet követik a szolgáltatók, ahogyan itt Kanadában is ez egy bevált módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!