Hogy cserélhetem át a Z - Y betűket egy bluetooth keyboard -on (android telefonnal)?
Egyik válasz sem nyert. Írtam, hogy magyar kiosztásban használom. Ha angolban használnám, akkor az összes többi billentyűvel gondom lenne, pl. az ékezetekkel, de azok jók, csak a Z-Y csere a gond. Az átmatricázás se jó, mert én majdnem vakon gépelek, a Z -t ott szoktam meg, ahol PC -n is van, QWERTZ billentyűzetnél. Ezért kértem szoftveres megoldást.
De közben rájöttem magamtól. Fel kell tenni a Hacker's keyboard nevű appot, és ha arra átállítom az input -ot, akkor amellett, hogy egy profi onscreen keyboard is lesz, a hardver-keyboard kiosztását is rendesen állítja be, Y-Z téren is. Egy hátránya van, hogy ha bekapcsolom a hardver keyboard -ot, mindig újra be kell állítani az említett programot mint input módot, ez a hülye Androidnak valami security policy -ja miatt van állítólag, és rootolás nélkül nem lehet áthidalni. De ennyi kényelmetlenség még belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!