Prestigio Grace Z5 milyen telefon?
Jaa dehogyis, nem akartalak én szidni:) Meggyőztetek, bár igazából amúgy is néztem közben másikat. Ez a Xiaomi Redmi 4x tényleg k. jónak tűnik, külsőre is tetszik, csak próbálok olcsóbban kijönni, mert kell másra is. Nem akartam most telefont venni, csak így alakult.. szóval az esetleg majd a következő telefonvételnél :D
#1 szerinted Xiaomi Redmi 4A is van közel olyan jó, mint a 4x? vagy Alcatel Pixi 4 (5") 5010D? esetleg ZTE Blade V7 Lite? ezek közül melyik a legjobb szerinted? amúgy köszi szépen, hogy még ajánlottál is, remélem te sem fogsz engem szidni, hogy ennyi mindent kérdezek :D
1.:Nincs olyan jó.Ráadásul a 4x aksija nagyobb,viszont erősebb (több mag van benne).De akkor is a 4x hosszab aksi idő és erősebb, (nagyon sok különbség nincs,de akkor is inkább a 4x mint a 4A.)
2.Alcaltel gyengébb,kisebb,gyengébb felbontású telefon.!!Semmilyen módon sem!!
3.Ez a ZTE egy akkora rakat hulladék.Sokkal gyengébb az előbb felsoroltaknál hogy ezt semmilyen módon sem venném meg.
(Nyugodtan kérdezhetsz Telefonok/Tabletek kategóriában privátban/itt kérdés formájában is :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!