Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Prestigio Grace Z5 milyen...

Prestigio Grace Z5 milyen telefon?

Figyelt kérdés
A fent említett telefont néztem, mert bár lehet nem olyan nagy márka ez a Prestigio, igazából most olyan 30 ezernél többet nem tudok adni egy telefonra. Néztem a jellemzőit, de mivel nem vagyok teljesen meggyőződve, szeretnék mástól megerősítést kapni, hogy mennyire jó ez a telefon. Fényképezni, netezni használnám, esetleg 2-3 kisebb méretű alkalmazást letölteni. A lényeg, hogy azért fél év után ne menjen a kukába, szóval bírja 1-2(-3?) évig.. Arra lennék kíváncsi, hogy ezek alapján megfelelő lenne-e ez a telefon?

2017. aug. 1. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Hááát...Most az a plussz 10.000Ft-t rászánnám és kapnál egy Xiaomi Redmi 4x 16Gb-sat ami megbízható és cirka 3 évet becsületesen lehúzza.Ez a prestigora meg még szívem szerint egy txt fájlt sem bíznék rá.(Ez csak saját vélemény,az anyámat senkise szídja.Köszönöm)
2017. aug. 1. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
hulladék
2017. aug. 2. 19:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Jaa dehogyis, nem akartalak én szidni:) Meggyőztetek, bár igazából amúgy is néztem közben másikat. Ez a Xiaomi Redmi 4x tényleg k. jónak tűnik, külsőre is tetszik, csak próbálok olcsóbban kijönni, mert kell másra is. Nem akartam most telefont venni, csak így alakult.. szóval az esetleg majd a következő telefonvételnél :D

#1 szerinted Xiaomi Redmi 4A is van közel olyan jó, mint a 4x? vagy Alcatel Pixi 4 (5") 5010D? esetleg ZTE Blade V7 Lite? ezek közül melyik a legjobb szerinted? amúgy köszi szépen, hogy még ajánlottál is, remélem te sem fogsz engem szidni, hogy ennyi mindent kérdezek :D

2017. aug. 2. 19:58
 4/4 anonim ***** válasza:

1.:Nincs olyan jó.Ráadásul a 4x aksija nagyobb,viszont erősebb (több mag van benne).De akkor is a 4x hosszab aksi idő és erősebb, (nagyon sok különbség nincs,de akkor is inkább a 4x mint a 4A.)

2.Alcaltel gyengébb,kisebb,gyengébb felbontású telefon.!!Semmilyen módon sem!!

3.Ez a ZTE egy akkora rakat hulladék.Sokkal gyengébb az előbb felsoroltaknál hogy ezt semmilyen módon sem venném meg.

(Nyugodtan kérdezhetsz Telefonok/Tabletek kategóriában privátban/itt kérdés formájában is :) )

2017. aug. 2. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!