Mi lehet a telefonnal? Tegnap vettem.
Tegnap vettem egy Prestigio GRACE Z5 telefont, de már szórakozik. Sokszor nem érzékeli, ha gépelni szeretnék, össze-vissza ugrál mikor feloldom, és a jelszót szeretném beírni, mintha én nyomkodnám a képernyőt, pedig nem. Ez nem csak ekkor fordul elő, hanem ha bármit próbálok csinálni. Amikor a telepítős részben állítom be a dolgokat, akkor nem jelentkezik ez a hiba, csak ha már elindult az android rendszer normálisan.
Miért lehet ez? Mit tudok tenni, hogy megjavuljon, és hogy ne kelljen szervizbe vinni? A gyári beállításokra visszaállítottam, még fenn áll a probléma.
Tudom, hogy nem egy csúcskategóriás szuper telefon, ezzel kapcsolatban nem szeretnék üzeneteket kapni.
Kérlek titeket, segítsetek.
Na, ha neten rendelted a telefont, akkor vidd szépen vissza nekik 14 napon belül (netes rendelés+személyes átvétel esetén is működik)
Aztán fogd meg a pénzt amit kaptál, és vegyél belőle egy RENDES telefont, mert ez koma, egy rakás fos...
1GM ROM? Hol élünk, 2014-ben? A egy mobilnak MA ennyi nem elég.
Ez egy klasszisokkal jobb telefon ugyanabban az árkategóriában.
Sajnos előttem szólónak igaza van
"Tudom, hogy nem egy csúcskategóriás szuper telefon, ezzel kapcsolatban nem szeretnék üzeneteket kapni. "
Egy iPhone vagy egy Galaxy S8 a csúcskategória.
Egy Oneplus ahhoz hasonló.
Egy Redmi Note 4 is nagyon erős középgategória... sőt a 4/64-es model már inkább gyenge felsőkategória.
(52 illetve 65 ezer ft)
Redmi 4X mondjuk középkategória.
Redmi 4A (amit linkeltem) a belépőszint. 2gb RAM és 16/32 gb háttértár ma már erosen limitál egy telefont.
Amit te vettél az egy rakás trágya. És az benne a kellemetlen, hogy pont ugyanennyiért már belefért volna egy rendes belépő szintű Redmi 2 gb RAM-mal, és 32 giga háttértárral.
És az sem egy gyors telefon.... elvacakol az újabb szoftverekkel, még néha a facebook-kal is lehet baja, mert azt már 3-4 giga memóriára optimalizálják (inkább facebook lite az ilyen belépős dolgokra)
de 1gb RAM ma semmire se elég. Az appokat nem így írják ma már.... a 4 évvel ezelőtti Facebook app meg már nem fog csatlakozni.
Sajnálom, hogy épp azt írom, amit kértél, h ne....
De vidd vissza a francba. Ha weblapon rendelted, akkor indokolnod sem kell.
Egyébként meg hardverapro...
Vegyél egy rendes telefont. Valami Redmi Note 3-et.
A 3/32-es változat szürkében nagyon fancy (52 ezer ft)
vagy legalább egy Redmi 4A-t...
de bármilyen más márkában is szívesen segítek... Épp ma kért valaki tanácsot például egy "UHANS H5000" nevű cuccról, ami papíron hozza a redmik ár/érték arányát :D
Írhasz privit is, ha szeretnél.
De szabadulj ettől a szutyoktól, mert csak bajod lesz vele.
Meglett a megoldás!
https://www.youtube.com/watch?v=d9D9-jGiIRQ
Ha ezt követi az, akinek esetleg ugyanez lesz a problémája, megoldódik a baj! Nekem sikerült!
Aha... ez eddig szép és jó....
Csak ez letöröl midnent a telefonról...
Amint visszateszed rá a dolgaig (facebook, messemger, youtube, meg amit akarsz), ugyanúgy el fog fogyni rajta a RAM.... 1 GB egyszerűen kevés, és kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!