Okostelefon - milyen paramétereket nézzek, ha egy komolyabb minőségű okostelót szeretnék?
memória, hány magos, milyen proci stb?
miket érdemes néznem, h garantáltan ne legyen vele gondom
(itt olyanokra gondolok h pl a mostani samsungom is 2 éve 120, ezer volt, na de folyamatosan kiírja h megtelt a memória és töröljek vmi alkalmazást mert nem tud működni, sokszor be is fagy, ha működik, akkor is akadozik stb stb, és hát mindezt szeretném elkerülni)
köszi
pedig a környezetemből többen is rendeltek be Z1-et és baromira meg vannak vele elégedve.
valamiért nálunk tényleg nem ismert, de ahogy elnézegettem, nem az a tipikus kínai gagyi kategória. de sok ilyen dolog van, ami hozzánk vmiért nem jut el (igazából én se értem, miért), és mégis ott van a nemzetközi piacon.
egyébként nem nagykert kell keresni, már ott rátevődött sok minden, hanem rosszabb esetben az importőrt, jobban pedig az eredeti kinti forgalmazót, gyártót. de most miért olyan meglepő ez? van fogalmad, mekkora haszonkulcsokkal dolgoznak ezek és hány láncszemen megy át, mire a kiskerbe érkezik? jézus ... a kisker átlagos 40-60%-os haszonkulcsa még mondhatni nem is a döntő része az árnak, pedig ugye az se kutya. a számlás dolgot megint nem kell sztem túlmagyarázni, és az persze nem csak a 27%-ot jelenti, hanem még egy vagon velejárót.
de ha nem így gondolod, bocs, én igen, és igyekszem is h így működjenek a dolgok, ugyanis én a termékért szeretnék fizetni, nem a számláért és nem a kisker 40-60%-os hasznáért stb ... (elismerem, vannak területek, ahol ez nem működik sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!