A telefon sokáig vár a csörgésre vagy egyből kicsörög. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Kaptam egy telefont, és az volt a probléma vele, hogy nem tudtam hívni, mások se tudtak engem hívni, vagy ha tudtak, akkor nem hallották a hangomat. Más SIM-kártyával is ugyanezt csinálta.
Elvittem szervizbe, verziófrissítést végeztek rajta, azóta vagy egyből kicsörög, akit hívni akarok, vagy várni kell vele jó fél percet, mire elkezd kicsörögni vagy kiírja, hogy a hálózat túlterhelt. Szerintetek ez telefonprobléma vagy kérjek bele új SIM-kártyát? A telefon alapból független.
2017. júl. 30. 17:36
1/2 anonim válasza:
4G-s telefon? Ha igen, akkor állítsd be, hogy csak 2G/3G hálózatra csatlakozzon, és próbáld ki így is.
2/2 A kérdező kommentje:
2G/3G(Auto)-ra van beállítva.
2017. júl. 30. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!