Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telefonom működésével van...

A telefonom működésével van probléma. Azt hittem vírusos, de 2 vírusirtó sem talált rajta problémát (Avast, AntiVírus). Mi történhetett a telefonommal?

Figyelt kérdés
Eleinte csak kiírta, hogy a Chrome alkalmazás leállt, meg rendszeresen kidobott Viber-ből, tegnap óta viszont újra meg újra kiírja, hogy az Állapotsáv leállt (5 másodpercenként kb) és eltűnik a hátterem.Most a névjegyeim sincsenek meg, majd mikor kiírja, hogy "A KeyguardTestActivity sajnos leállt" onnantól alig lehet kikapcsolni, csak az akuja kivételével.Sajnos nem értek a telefonokhoz és bár legegyszerűbb az lenne ha szervizbe vinném, de jelenleg anyagilag sem állok úgy így gondoltam rákérdezek itt, hátha valaki tud segíteni. Sajnos sokszor mikor újra indítom akkor alig akar bekapcsolni, ma többször is azt hittem, hogy kész, teljesen elromlott, mire kb fél órával később csak visszakapcsolt. A telefonom egy Alcatel onetouch Pop D3 készülék.2015 májusában kaptam. Mi lehet vele a probléma?

2017. júl. 31. 12:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azóta megoldódott a telefonom problémája.Egy szerelő csinálta meg,viszont az a problémám,hogy anno csinálnom kellett a Play áruház miatt egy email címet (legalábbis én amiatt csináltam de biztos máshoz is kellett) és az email cím megvan,de soha nem használtam csak a telefonomon,tehát soha nem léptem be külön és elfelejtettem a jelszavam és most a telefonom újra kérte hogy jelentkezzek be,így viszont sajnos nem tudtam.Ez nekem amiatt probléma,mert azzal az email címmel mentettem el a Viberen az összes levelezésem és nagyon fontos lenne,hogy azokat visszakapjam,így viszont,hogy új email címet kellett csinálnom így nem kapom vissza.Bocsánat ha rosszul írtam le,de esetleg ebben tudtok segíteni?Akármit próbáltam akkor se kapom vissza azt az email címet.Nem lehetne valahogy új jelszót kérni rá?Vagy a biztonsági kóddal kezdeni valamit,mert az megvan,de ennyi.
2017. aug. 7. 16:39
 12/15 Vizi Dániel. válasza:
Sikerült?
2017. aug. 8. 19:31
 13/15 Vizi Dániel. válasza:
Ja már sikerült megoldani.
2017. aug. 8. 19:37
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen,az meg. ;) Csak az email-embe nem tudok még mindig belépni sajnos. :/ Egyébként a szerelő azt mondta,hogy meg se tudtam volna csinálni itthon,mert ő is majdnem feladta (eddig mindenemet ő javította meg) szóval szerencsém lett. :)
2017. aug. 9. 18:41
 15/15 Vizi Dániel. válasza:
Nagyon örülök hogy sikerült megcsinálni.
2017. aug. 10. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!