Melyik telefon éri meg legjobban ár-érték arányban?
Főleg Apple, Samsung terméke, esetleg LG, más nem érdekel.
Mondjuk egy Iphone 5s-nek elég jó kamerája van, de már nem vennék, mivel régi.
Azért mert majd jönnek a GYk okosai és elkezdik itt dicsérni a Xiaomit, meg a Huhaweit, amikből nem kérek. Szépen leirtam melyik márkák érdekelnek.
A kérdésem pedig egyértelmű volt. Nincs árkategória. Ár-érték arányról beszélünk, ahol a kamera minőséget tartom szem előtt.
Az a lényeg, hogy meg e éri xy telefonért xy összeggel többet fizetni. Annyival többet ér e ha csak a fényképek minőségét nézem.
Tipikusan olyan kérdés, amire válaszolni sem igazán érdemes, mert úgysem lesz jó semmi. Fogalmazd meg a kérdést, add meg a paramétereket, hogy mit akarsz, és utána van miről beszélni.
Hol beszélünk itt ár/érték arányról?
"Azért mert majd jönnek a GYk okosai és elkezdik itt dicsérni a Xiaomit, meg a Huhaweit, amikből nem kérek. "
Talán mert annak jó az ár-érték aránya. Az, hogy te ezt nem tudod, arról nem mi tehetünk.
Az apple és a samsung amúgy csak a piac legdrágább telefonjait gyártják, de beszélgessünk az ár-érték arányról, jó ötlet..
"Ár-érték arányról beszélünk, ahol a kamera minőséget tartom szem előtt. "
Lg G6, galaxy s8, iphone 7 plus. Mindegyiknek nagyon jó a kamerája, lehetne rajta sokat vitatkozni, szerintem az s8 a legjobb kamera terén. Ár-értékről meg talán a G6 esetében lehet szó, ami egy százassal olcsóbb mint a többi.
Magának a kérdésnek nincs értelme. Akkor most mi kell? Ár érték arány? Csúcstelefon, kiváló kamerával? Mennyid van rá? Van 300 ezer a zsebedben? Mert akkor no problem. Amúgy meg írogathatom én itt a csúcsmodelleket, ha mondjuk 150 ezred van rá.
Hiába szólod le a válaszolókat. Tájékozódj.. mi mennyibe kerül, meg mi az, hogy jó ár érték arány.
Fogalmazd meg a kérdést egyértelműen.
Vagy menj fel árukeresőre, válaszd ki szépen ezt a három márkát, és nézelődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!