Melyik telefon (lesz) a legjobb ár érék arányú?
Huawei p9
Honor 8
Huawei p10 lite (ezzel még várnék pár hónapot, hogy lejjebb menjen az ára)
Vagy esetleg van jobb alternatíva legfeljebb 110 ezer forintért?
Légyszives indokoljátok is véleményetek!
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Mivel hozzánk úgy is a 3GB RAM-s változat érkezik ide a P 10 Lite-ból a Honor 8 mindenképpen jobb választás, a P9-nél is jobb.
Amúgy ami jobb abban az árban az a Xiaomi MI5, bár kapni ennyiért MI5S-t is.(Global ROM mindkettőre van)
Én az egészet kihoztam 29900-ból
(igaz, hogy akciós volt)
De mindent ken-vág, amit csak akarok.
Szintén Huawei.
Olyan hangminőséget produkál, hogy eldobom az agyam tőle!!!!, + a fotói is extrém jók!
..és nem került 100-ezrekbe!!!!
Egy napalat kihozta a futár.
#3 as voltam , és még hozzáteszem, 4G-s és a laptopom is ellátja internettel!
Mert van benne wifi Hotspot!
Ép most is azt használom.
Közben a fülemen az mp3 headszet. :D
Most pl. nemzetközi malom játékot játszok.
Mert hálist épp ráérek.
(hosszú hétvége van;)
A Németek a legjobbak a malomban.
A többiek nagy %-át hazavágom! :D
Honor 8. Ha a P10 Lite-ból tényleg a 3gb ramos jut Magyarországra, akkor a Honor 8 mindenképpen jobb választás lesz (kész szerencse, hogy abból csak egy változat van).
A másik kettővel sincs gond, de a ram nagyon fontos multitasking szempontjából. Minek egy erős SoC, ha kevés a ram (Nexus 5X, Huawei P9 Lite khm).
A többiek már nagyba ajálgatják a telefonokat, aztán nem is tudják mire akarja használni a kérdező. :D
Mire szeretnéd használni?
Az a fontos, hogy ne akadozzon, pontosan működjön évekig (min. 2-3 év). Főleg internetezésre, youtube-ozásra közösségi programokra (Snapchat, Instagram, Facebook), fotózásra, játékra használnám. De az a fontos, hogy idegesítsen fel napi szinten az akadozásaival, lefagyásaival évek múlva sem.
Köszönöm az eddigi válaszokat, és elnézést a hiányos kérdésért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!