Szerintetek ha tényleg lesz iPhone x, akkor milyen lesz, hogy lenne számotokra a legjobb?
Én személy szerint nagyon örülnék egy olyan telefonnak majd, ami egy 3.5 colos iPhone 4s házában lenne a legújabb cuccokkal. Tehát ugyan az a ház mint a 4s-nél, lightning csatlakozó, nincs Jack, ugyan az a képernyő felbontás, de OLED kijelző, hátul 2 kamera, ami esetleg 5x-os optikai zoomot tudna (más gyártónál van ilyen), 4 flash, optikai képstabilizátor, 12 MP, vezetéknélküli töltés, 3D touch, ujjlenyomat olvasó, vízálló ház, 3gb RAM és A11-es processzor. Ez pl kinek hogy tetszene?
Csak nekem tetszene annyira hogy az elsők között lennék akik megrendelik? :D
Biztos nem csinálják meg.
Szerintem csinálnak valami hasonlót, mint az s8. (minimális kávával).
off: Nekem az lenne a legjobb, ha csődbe menne az egész Apple. Steve Jobs nélkül csak egy tucat prémium gyártó lett az Apple, az iOS-ben rejlik az utolsó egyediségük. A jack bemenet lehagyása meg hatalmas innováció, tényleg.
on: A többi gyártót követve biztosan nagyobb lesz az új IPhone, mintsem kisebb. Ennek ellenére nem zárom ki az esélyét annak, hogy lesz valamikor SE2, de nem mostanában.
Pl. ha követnék az elterjedt ipari szabványokat?
Saját, semmivel sem kompatíbilis csatlakozók helyett USB/Jack, normális fájlátvitel, használható NFC, ilyesmik...
És persze szoftveres oldalon is ráférne némi fejlesztés.
Az idei iPhone képében örűlnék egy valami hasonló dizájnnak mint az S8 nál. Újjlenyomatolvasó lehetne a kijelzőben vagy gombon csak ne a hátlapon. Legyen ugyebár nagyon gyors(nem mintha ez elvárás lenne az Appletől.)
Mérete lehetne egy 5.5 coll kicsi néven és Plus néven egy 6 vagy 6,5 Coll.
Színekben is lehetne valami változatosság a piros mellett pl. Fehér teljesen vagy arany teljesen.
Kijelző legalább 2k de inkább 4k felbontásban üzemeljen.
Ram mondjuk szerintem 4gb elég.
A kamera úgy jó ahogy van az maradhat.
Az ára pedig maradjon kb ott ahol most van +/- 100€
3.5 "-ost biztos hogy nem csinál már egy gyártó se.
Minek? Semmire nem jó. Ha netezni akar az ember , akkor minél nagyobb képernyő kell.
Nekem 5.5 " van , de ha otthon vagyok akkor a 8 "-os tabletet használom. Sokkal jobb minden rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!