Hogyan lehet aktiválni az ingyenes facebook-ot telefonon?
Figyelt kérdés
felhívtam a 1430-at ott azt mondták hogy már aktiválva van! De a facebook.hu-n pedig aktiválni kell valamit, és a telfonszámomra küldenek valami linket!De ezt nem tudom, hogy kell...2010. máj. 22. 17:56
11/14 gábriélá25 válasza:
ugy kell hogy elküldöd a 1430-as számra +NETSTART és utána beirod a telodba h 0.facebook.com!! ennyi az egész..!! :DD
12/14 anonim válasza:
nincs ingyen facebook 70-esre????
13/14 anonim válasza:
T-mobilnál van előfizetésem (teljesen alap családi díjcsomag ,semmi extra) és a +NETSTART sms-t elküldtem a 1430 ra és visszakaptam az sms-t ,hogy az én előfizetésem nem jogosult a szolgáltatás igénybevételéhez. Ilyenkor mivan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!