Hogyan lehet aktiválni az ingyenes facebook-ot telefonon?
nekem csomó ember próbálta megcsinálni tellómra a facebookot de senkinek sem sikerült hiába vagyok 30-as
sőt az utolsó próbálkozónak sikerült csinálni egy szolíd 40 ezer ft os telefonszámlát (:
nekem sem akar sikerülni.. elküdte az sms-t..a linkkel.. rákatt és azt írja ki, hogy kapcsolódás... utána kommunikációs hiba. forduljon az üzemeltetőhöz..
most akkor mit csináljak? (kártyás t-mobilos telóról)
t-mobilenál be kell állítani a telefonon az internetbeállításoknál hogy a t-mobile nethez kapcsolódjon. utána meg már csak neten a www.0.facebook.com
de akinek már alapból rajta van a net hát az szívhat mert akkor is menni fog a számla :) nekem régen levitte az egész kártyám ez miatt. de már ingyen működik nekem is
Figyeljetek!! Akinek alapból rajta van a telefonján a Facebook,annak a wifije kell legyen,amivel rákapcsolódik mittudom én ..iskolába a :Tanterem hálózathoz.És máris működik,de akkor az internetre is fel tud menni.
Szóval ehez egyrészt " W I F I " kell'!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!