Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ne legyek szomorú hogy a...

Ne legyek szomorú hogy a szüleim samsung corbyt vesznek nekem? :/ Jó az a 2 megapixel?

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 16:37
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Corbym van, és imádom. =] Nem okostelefon, és lehetne jobb a kamerája, de szép kívül-belül, könnyű kezelni, jól lehet rajta olvasni. Ne ez legyen a legnagyobb problémád.
2010. máj. 22. 20:24
 22/24 anonim ***** válasza:
89%

Relatív dolog:

Ha ez lenne a legjobb és legdrágább telefon, akkor a földhöz vernéd a segged örömödben.

Így pedig fintorogsz, és hagyod magad megnyugtatni, hogy milyen jó.

Nekem ilyen volt az első telefonom, közel fél kiló súllyal. CSak telefonálásra volt jó. És jó volt. Csengőhang csere és videó nézés, meg a helyett hogy kinek van jobb telefonja, nem unatkoztunk.

Én igazából a reklámokra haragszom.

A fiatalok értékítéletét eltorzítja.

A tiéd is.

Csak azt kívánom, értékeld úgy az ajándékod, hogy vannak sokan olyanok, akiknek még a mindennepos étkezés is gondot okoz. Hozzájuk képest nagyon jó dolgod van. Hogy van tiszta ruhád, meleg otthonod. Mobiltelefonod.

Nekem olyan helyzetem is volt, amikor áram sem volt a lakásunkban télen, se fűtés. Ne tudd meg milyen az, amikor a tej nem romlik meg a konyhában, olyan hideg van.

Mi van akkor ha a szüleidnek nem tellene ilyen ajándékra, vagy betegek lennének, munkanélküliek, stb ...

Mindegy mid van, nem attól értékes hogy a haveroknak tetszik-e.

2010. máj. 22. 20:45
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehagytam az első telefonom linkjét: [link]
2010. máj. 22. 20:47
 24/24 A kérdező kommentje:
Értem
2010. máj. 22. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!