Iphone vagy Samsung? IOS vagy Android?
Semmiképp nem vennék használtat. A mobilszolgáltatóm pedig garanciát ad minden telefonra. Még van egy kis időm dönteni..meglátjuk melyiket választom.
VISZONT TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK IS NAGYON ÉRDEKELNÉNEK!:)
Androidos LG készülékem van. Több, mint két és fél éve nyúzom. Egyszer-kétszer gajravágtam, de az az én hibám volt és én is hoztam rendbe.
Az akku most kb az eredeti kapacitás 80% -át produkálja. Tény, hogy fagyott már le, de csak, mert 263 app van egy középkategóriás telón (gyáriakkal együtt).
A gari lejárta után 3 hónappal root -oltam. Ha ezt nem teszem, sosem tudtam volna gajravágni. Bár sok előnye is van és tanulok a hibáimból.
Szerintem inkább android, mint iOS.
Miért? A nővérem egy évvel fiatalabb csúcs almát vett. Fájlokat kűldözgetni sem nagyon tud, a wi-fi -je is vacak (ahol az én LG -m 2 -esen fogta a wi-fi -t, ott az almás semmit nem látott belőlle), a bluetooth -os hi-fi -re sem akart csatlakozni, elég lassan zötyögött az a teló...
Közben én az LG -vel szinte mindent meg tudtam oldani.
Almáson csak azt a buta logót fizeti meg az ember. Más márkák hasonló (vagy jobb) vasat olcsóbban hoznak össze.
Az almás teló testreszabhatósága alacsonyabb, viszont a droidhoz picit több ész kell. Mindkét rendszer alapból leláncoltan kerűl a felhasználóhoz. Droidon a root a megoldás, almáson (lehet, hogy rosszúl írom) a jailbreak.
Droidot könnyebb otthon javítani. (Almást mindenki szervízbe viszi, ha becsődölt)
Droidon gyártó és szolgáltatófüggő a rendszer támogatottsága (viszont van lehetőség egyéni ROM telepítésére is), almáson pedig hosszabbtávon is támogatás van, ami (tudtommal) enyhén szolgáltatófüggő.
Az iphone túlárazott szar, ne vegyél.Én egy közép-felső kategóriás Samsung boldog tulajdonosa vagyok. Soha nem lassult, fagyott le, pesig megvan már egy jó ideje.
Megsúgom, 50K alatt vettem. Iphone-t ennyiért újonnan nem kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!