Iphone 7 plus. Megéri?
Nálam csak az lenne a fontos ebben a telefonban, akkor legalább egy 2-3 évig jó legyen, és akksi ne merüljön le fél nap használat után.
Szerintetek erre a célra megfelelne vagy nézzek valami mást? S8+ lenne a másik jelöltem, de nem tartom annyira időtállónak az androidot, mint az applet. Rosszul gondolom? Jöhetnek vélemények!
Nekem is volt androidos amiben fél Gb volt. Nagyon sz.r volt, mindig megakadt , szinte használni se tudtam.
Most 3 GB van, soha nem lassult még be. Most már nagyon jó az androidos is, sőt egyre jobbak és az árukért többet érnek mint bármelyik drága készülék. Szerintem 50-60 ért nagyon jót lehet már venni.
Nemhogy varnal a 8-ra. En 6S rol fogok valtani de amugy a merules erdekes bar lehet a mobil net huzza le az akkut mindig de a 6s nem sokat bir gondolom nagy elteres nincs.
Viszont en tenyleg nem valtanek 7 re par honappal a 8 megjelenese elott bar az arara kivancsi leszek de remelem nem lesz sokkal dragabb mint a mostani 7...
Nekem 7plus van, csak ajánlani tudom.
Habár a mobilnet rendesen eszi az aksit.
Ha az ipad airemet veszem alapul biztos sokáig fogja húzni mert az most lesz 4 éves és tökéletesen működik.
A most következő iphone-t ha kivárod, akkor mindeképpen várj karácsonyig, a dizájn váltásnál szoktak bakik lenni (iphone 4, iphone6)
Várd meg a 8-at.
És ha megtetszik a Iphone 8 akkor meg ne vedd.Mivel ez elvileg "nagyon nagy dobás lessz" mert ez a 10. iphone készülék.Meg amúgy is 1000$ alatt biztos nem lessz.
Ha iphone-t szeretnél akkor várd ki azt a pár hónapot ha nem sürgős és vegyél 8 at.
A telefon maga jó, bár sajna az akksiidőben jóval jobb az S8.
Androidról: A mostani 7.0-s android vagy felette lévő telefonok már elég tartós jószágok ebben az árkategóriában, ha csak ez tart vissza az S8+ tól akkor én azt venném, gyönörű amoled kijelző, szép képeket csinál és 1 nap durva napot is ki tudsz húzni vele.
Viszont ha van több apple eszközöd akkor iphone.
#3, az i8 400k Forint körül lesz, nekem az már kicsit sok egy telefonért.
Köszi a válaszokat mindenkinek, ment a zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!